Hova mehetnék szilveszterkor? 18/F
Figyelt kérdés
16 évesen voltam először a barátaimmal szilveszterezni, de tavaly itthon töltöttem az ünnepet.Idén hívtak egy házibuliba, de oda nincs sok kedvem menni, mert kb. 3 embert ismernék a 30-ból.A többiek is házibuliban lesznek.De nem akarom itthon tölteni a szilvesztert, mert anyámék azzal cseszegetnének, hogy megint nem mész szilveszterezni, meg ilyenek.Egyedül viszont nincs sok kedvem sehova se menni.Ötletek?2011. dec. 28. 16:51
1/2 anonim válasza:
én sem megyek sehová.. de ha annyira el akarsz menni otthonról, menj el diszkóba, vagy menj el abba a buliba.. lehet jobban éreznéd magad, mint gondolnád;) 17/L
2/2 anonim válasza:
Ha akarsz csatlakozz hozzám, én úgy néz ki, hogy egy budapesti club-ba megyek. Nem nagy hely, de azt mondják, hogy jó. F/21 (csak lesznek jó csajok) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!