Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » ötletek? (lent) L/12

ötletek? (lent) L/12

Figyelt kérdés

Idén szilveszterkor egy rokonunkhoz megyünk, ahol csak felnőttek, meg egy 10 éves fiú... A 6 éves öcsém meg az agyerek majd gondolom autóversenyeznek a neten, de én mit csináljak?! Menjek ki az felnőttek közé? HELP!

L/12

2011. dec. 27. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
pasizz be :D
2011. dec. 27. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az "értelmes" választ! -_- A további válaszok remélem értelesebbek lesznek!
2011. dec. 27. 19:33
 3/8 anonim válasza:
Vigyél valamit amivel el tudod foglalni magad. Esetleg egy könyv?! De nem tudom, nem ismerlek. Kérdezd meg a szüleidet, hogy te mit fogsz ott csinálni? Hátha tudnak valami jót mondani!
2011. dec. 27. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, nem vagyok valami olvasófan... de majd megkérdezem a szüleimet!
2011. dec. 27. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem "ingázz" majd a két "csapat" (felnőttek-öcsédék) közt. Néha leülhetsz az öcsédékhez is játszani (unaloműzésből jó) meg a felnőttek is biztos fognak kérdezgetni. (Hogy megy a suli, milyen lesz a félévi.. leginkább sulis kérdések.)

Egyébként engem is ez a probléma szokott foglalkoztatni családi összejövetelek között, mert én vagyok a legkisebb a családban, és hát most üljek ki az "emberek" közé, vagy maradjak a konyhában az "asszonyoknál" ... :)

2011. dec. 27. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
6 évesen autóverseny a neten, hmm hová tartunk, ajjajj
2011. dec. 27. 21:14
 7/8 anonim válasza:
Szerintem is ingázz, próbálj beszélgetni...
2011. dec. 27. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: A tesóm megtanult tőlem netezni (állandóan azt nézte, mit csinálok) éss nem biztos h autóverseny, ezegy példa volt csak
2011. dec. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!