Iszol szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Mennyit szoktatok inni és mit ? tavaly a barátaimmal 10kor ott voltunk egy helyen és sajnos annyira bepiáltunk h este 11-kor már otthon feküt a saját hányásába..Nagyon nem vagyok rá büszke ,de ez már mindegy . Most is megyünk csak én legalábbis oda figyelek h mennyit iszok. tavaly összevissza ittam mindent és szerintem ettől volt baj . Miket igyak ? ti isztok ? mentek valahova ??2011. dec. 26. 20:43
1/11 A kérdező kommentje:
otthon feküt mindenki *
2011. dec. 26. 20:44
2/11 anonim válasza:
Iszok. Megyek. Amit akarsz, csak ne keverj.
3/11 anonim válasza:
Inni biztos nem fogok, mert rendfenntartó leszek hajnali 2ig, utána meg a kollégákkal bepótoljuk az éjféli pezsgőzést.
4/11 A kérdező kommentje:
tehát valami őr ? :)
2011. dec. 26. 21:11
5/11 anonim válasza:
szilveszterkor is kb 21 órakor már alszok. Másnap szolgálatban leszek. Nem iszok.
6/11 anonim válasza:
Igen iszok, de csak mértékkel. Nem iszok rövidet, csak vörösbort, abból is jobb minőséget és persze nem rögtön két üveggel. Így elkerülhető saját magam lejáratása, de a hangulat megvan.
7/11 A kérdező kommentje:
22:42 én is így fogom mint te . Soha többet olyat mint tavaly ,egyszer elég volt átélnem ! :D inni fogok de nem seggrészegre hanem csak úgy , hogy tudjam hol vagyok ..:)
Köszönöm a válaszokat !
2011. dec. 26. 22:52
8/11 anonim válasza:
Én szoktam egy keveset. (Bizonyos mennyiség már nem esik jól.) Idén viszont biztosan nem, mert kaptam rövid időre egy gyógyszert, amire nem tanácsos alkoholt fogyasztani.
9/11 A kérdező kommentje:
Jobbulást ! Boldog új évet ! :)
2011. dec. 27. 19:23
10/11 anonim válasza:
énse iszok olyan durván, házibuli lesz és mindeki anyit iszik amennyit akar szoval osztozunk a piával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!