Szilveszter! Mit iszol szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Esetleg milyen egyéb tudatmódosítókat tervezel fogyasztani?2010. dec. 29. 23:29
1/21 szamóca. válasza:
amit adnak azt iszok. nincs terv.
a tudatom épp eléggé módosult az elmúlt két napba, ha tovább modositanám valoszinü mégjobban beketyoznék az meg most senkinek nem kell.
2/21 anonim válasza:
Kölyökpezsgő. Nem vicc :)
Tudatmódosítónak viszont magamhoz veszek jó kis MAO gátlót + PEA-át. Eufória a köbön órákig...
3/21 A kérdező kommentje:
a PEA az micsoda? gondolom valami hallucinogén
2010. dec. 29. 23:39
4/21 anonim válasza:
Nem iszok:D szívok sokat vagy bélyegegezek egyet:D:D
5/21 anonim válasza:
Sör, whiskey, unicum, pezsgő. És gyerekpezsgő :D
6/21 anonim válasza:
Én a városban fogok rajoskodni néhány emberrel, és szúrópróbaszerűen bemegyünk 1-2 helyre, ahol adnak szörpöt vagy kakaót.
Amúgy pedig szerintem az már eleve rossz, ha eltervezi valaki előre, hogy mit akar inni. Úgysem azt fog.
7/21 anonim válasza:
Néhányotok inkább a helyesírási könyveket forgassa serényen, ne igyon.
8/21 anonim válasza:
Én kölyökpezsgőt szoktam. Nem szeretem az alkoholt. Párom sem, és vele szilveszterezek, így ez nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!