Miért vagy itt szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Miért ülsz a gép előtt ilyenkor? Barátok, csaj/fiú, emberek? Mi történt amiért egyedül vagy?2010. dec. 31. 22:15
2/17 anonim válasza:
1.Anyámek 2.iskolában sokszor nem vagyok túl kedves plusz egy picit antiszoc is vagyok.te?
6/17 anonim válasza:
am kipróbálunk valamit? :D arra gondoltam h megnézhetnénk h ha valaki pont 00:00-kor ír választ vajon mit ír ki? :O én majd megpróbálok választ írni segít valaki hátha én elrontom?
8/17 anonim válasza:
az mért jó ha 0:00-kor írsz??? amugy azért mert nincs jobb dolgom bár már magamba is becsíptem kicsit :'D
10/17 anonim válasza:
Mert 350 km-re a szélrózsának szaladt társaságtól kicsit nehéz jól éreznem magam. Nem hívtak sehova, és még csendben is kell lennem, mert a családtagjaim aludni próbálnak.
Egy huszonéves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!