Csak én utálom a szilvesztert?
ma 12:20
Tudod, akik gyűlölik ezeket az ünnepeket, azok bizony tapasztalatból beszélnek. A karácsony jórészt biznisz. Vásárolj, vásárolj, vásárolj. Ezt sulykolják beléd immáron október (!!!) közepétől. Mire oda jutsz, hogy végre itt az ünnep, addigra konkrétan iszonyod van már és hullafáradt vagy.
A szilveszter általában a buliról szól. A buli pedig az alkoholról. Legalábbis a megélt 40 év ezt mutatja.
A valentin-nap pedig konkrétan egyáltalán nem ünnep. Amerikai hagyomány, nálunk teljesen idegen. Ami miatt meghonosodott, az a biznisz, ismételten. Ez utóbbi aztán tényleg nem szól másról.
én se szeretem a szilvesztert, de nem is utálom...
igazábol nem tartom olyan fontosnak, vége az évnek és kész hnap ugyanolyan átlagos nap lesz. sajnos engem még nem engednek bulizni :( szval itthon fogok ülni a szobámba a laptopom társaságában...:/ nem épp a legizgalmasabb program de hát ez van...
15/L
Utálom a szilvesztert. Dudálás, petárdálás, piás-hányós emberek, határtalan óbégatás (kivételek azért vannak).
Ünnepelnek, hogy új év, miközben az árak emelkednek, az életszínvonal csökken.
Általában otthon vagyok és pihenek. Nem szívesen mozdulok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!