Kinek hogyan telt eddig ez a 2025.-ös esztendő?
Figyelt kérdés
Nyilván leginkább hónap vége felé lenne érdemes feltenni a kérdést. De már furdal kicsit a kíváncsiság...#korosztályonként változó életszakaszok
jan. 10. 06:39
11/18 anonim válasza:
Jól telik, semmi extra. Ami eddig is. Itt a családom (a férjem, a kiskutyánk), megy a munka, házimunka, pihenés, szórakozás...
Annyi csak , hogy nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba. Amennyire a decemberi- karácsonyi időszakot várom és imádom minden évben, na a januárt pont annyira utálom, mindig is utáltam.
Olyan baromi lassúnak érzem mindig, most is, mintha már vagy 2 hónapja tartana, pedig még csak 13.-a van. Nem is értem egyébként, az összes hónap, az egész év olyan gyorsan elrepül mindig, hogy észre sem veszem kb, de a január valami egészen más. Nàlam legalábbis.
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szép táj- és környezetleírást tartalmaz a 8-as és a 11-es válasz. Gondosan kimunkált összefüggő szövegrészek.
jan. 13. 06:59
13/18 A kérdező kommentje:
9-es és 10-es válaszolónak szebb napokat kívánok!
jan. 13. 07:00
14/18 anonim válasza:
9-es vagyok. Köszi, kérdező! Annyit javítanék az előző hozzászólásomon, hogy a gyerek is elkapta. Reggel bement a suliba. Mire beért az első dolga volt mosdóba rohanni. 8-kor már jött a telefon, hogy menjünk érte. Tornagatyába és egy kölcsön pulcsiba jött haza. Amint letette a táskáját, sprintelt, Vuk megint megkergette. Azóta is fekszik. Viszont itt a gond: én sem vagyok jól, ha visszakapom ( volt már rá példa), akkor nekem esélyes a kórházi pihi..
15/18 anonim válasza:
Ki vagyok egve, munka, csaladi munka, tarskeresok, politikai es gazdasagi helyzet, celtalansag, oregedes. Igazabol egesz ev ilyen lesz de aztan lehet jobb lesz. Vagy rosszabb. Fasz tudja.
16/18 anonim válasza:
Eddig rendben volt, de már Szarul. Megint beteg lettem. Egyik napról a másikra a semmiből torokfájás, takony, köhögés, láz stb. Tavaly novemberben is kínlódtam 2 hetet. Most megint kezdődik előröl...
17/18 A kérdező kommentje:
Jobbulást kívánok azoknak, akik nehéznek érzik a próbatételeiket, a mindennapi keresztjüket.
Jöhetnek még válaszok! :)
jan. 15. 07:19
18/18 anonim válasza:
Az első hónap eddig áldásosan. Remélem a szerencse, siker, eredményesség, áldásosság megmarad továbbra is, illetve bizonyos területeken még inkább fejlődni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!