Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » A tűzijátékom nem lőtte fel a...

A tűzijátékom nem lőtte fel a 9db lövést, a földön robbant fel mindegyik, majd eldőlt és majdnem eltalált. Tudok ezért reklamálni annál, akinél vettem?

Figyelt kérdés
Nem csak hogy nagyon megijedtem, de ez elég baleszetveszélyes is volt, mert bármit eltalálhatott volna és meggyújthatott volna. Szerencsére nem történt baj, de azért szeretnék panaszt tenni. Van videóm az egészről, sajnos a blokk nincs meg róla, de kártyával fizettem, ott megvan a mobilbankban hogy mennyit fizettem. Tudok ezért valahol reklamálni (elsősorban a cégnél, ahol vásároltam), esetleg feljelentést tenni?

jan. 1. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A termék gyártójánál tudsz panaszt tenni. A kereskedő nem tud ezzel mit kezdeni, neki is a gyártó adta.
jan. 1. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Reméljük megtanultad a leckét, és jövőre már nem lövöd el a pénzed.
jan. 1. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel maximum a gyártónál tudnál reklamálni, de nem hiszem hogy bármit is elérnél egy bejelentéssel. Szerinted fognak vele Kínában foglalkozni?

Mit is vársz egy bejelentéstől? Visszakapod az árát? :)

Amúgy elolvastad a használati utasítását?

99%, hogy fel van az is tüntetve benne, hogy célszerű legalább 2 oldalról (de inkább minden oldalról ajánlott) kitámasztani a telepet!!

Főleg a kissebbeket, mint a tiéd is volt, ezek kevésbé stabilak.

jan. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!