Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Kik tüzijátékoznak inkább?

Kik tüzijátékoznak inkább?

Figyelt kérdés

jan. 1. 00:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Engem kismértékben érdekelt volna, 2 évben használtam még régen. De most rossz anyagi helyzetben voltam és ketten sem pártolták kutyák miatt. Egyikük elhozta magával hozzám a kutyáit, mert azok nem bírják. Mivel nála ezért ilyen történt, kicsit álszent szitu lett volna tűzijátékozni. Ráadásul így nem is kérhettem volna, hogy beleadjon. De egyáltalán nem bánom, ráadásul a jó hangulat közben még a többit sem néztük.

36/F

jan. 2. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
A Gellért téren voltam, ott leginkább kínai családok. Kösz Orbán!
jan. 2. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Volt árusként azt tudom mondani, hogy a felhasznált termékek minősége alapján azért meg lehet különböztetni rétegeket.

A romák az ótvar cuccokat veszik, minél több legyen, minél olcsóbban..

A gyerekesek általában valami kicsit vesznek, jó az a kölyöknek.

Azt nem tapasztaltam, hogy politikai hovatartozástól függene a dolog.

Nyilván a szélsőliberálisok nem szeretik, de a komolyabban tüzijátékozó ismerőseim egyike sem fideszes.

Akik sok pénzt áldoznak rá, ők nem a csomagolás alapján választanak, hanem megnézik az interneten a terméket és általában úgy válogatnak össze dolgokat az ízlésüknek megfelelően.

Kerülik az olcsó, de sok lövetű termékeket, mert azok közel sem olyan szépek, mint a drágább társaik.

Tapasztalataim szerint ők a legkorrektebb felhasználók, akik nem okoznak balesetet sem.

jan. 5. 04:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért pontoztatok le?

12-es vagyok

jan. 5. 05:44
 15/15 anonim ***** válasza:
39%
Aki szereti a tűzijátékot. Tudom, hogy nem erre számítottál, de ennyi a valós, nem belemagyarázott válasz.
jan. 5. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!