Engem kismértékben érdekelt volna, 2 évben használtam még régen. De most rossz anyagi helyzetben voltam és ketten sem pártolták kutyák miatt. Egyikük elhozta magával hozzám a kutyáit, mert azok nem bírják. Mivel nála ezért ilyen történt, kicsit álszent szitu lett volna tűzijátékozni. Ráadásul így nem is kérhettem volna, hogy beleadjon. De egyáltalán nem bánom, ráadásul a jó hangulat közben még a többit sem néztük.
36/F
Volt árusként azt tudom mondani, hogy a felhasznált termékek minősége alapján azért meg lehet különböztetni rétegeket.
A romák az ótvar cuccokat veszik, minél több legyen, minél olcsóbban..
A gyerekesek általában valami kicsit vesznek, jó az a kölyöknek.
Azt nem tapasztaltam, hogy politikai hovatartozástól függene a dolog.
Nyilván a szélsőliberálisok nem szeretik, de a komolyabban tüzijátékozó ismerőseim egyike sem fideszes.
Akik sok pénzt áldoznak rá, ők nem a csomagolás alapján választanak, hanem megnézik az interneten a terméket és általában úgy válogatnak össze dolgokat az ízlésüknek megfelelően.
Kerülik az olcsó, de sok lövetű termékeket, mert azok közel sem olyan szépek, mint a drágább társaik.
Tapasztalataim szerint ők a legkorrektebb felhasználók, akik nem okoznak balesetet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!