Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Más is rendszerint csupa ideg...

Más is rendszerint csupa ideg szilveszterkor hogy még a gyomra is remeg?

Figyelt kérdés
Mert én évek óta így vagyok.

dec. 31. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Te miért?

dec. 31. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Leginkább az egész évi stressz mintha most tetőzne meg volt egy pár kellemetlen újévem már.
dec. 31. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Soha nem voltam még ideges a szilveszter meg az új év miatt. Viszont most először igen. Tegnap ahogy délelőtt készülődtem az estére (kajákat készítettem), hirtelen belém hasított egy félelem. Tudtam, hogy nem olyan jellegű, hogy este történhet valami rossz, hanem a jövőt, az új évet illetően éreztem. Meglepődtem nagyon.

Ehhez képest, most valami egészen pozitív érzésem van az évvel kapcsolatosan. Mintha az előző év, egy sötét felhőként vonult volna el fölülem, és az új évben kivilágosodott minden, mintha a lehetőségek éve lenne, azt érzem. Nem tudom milyen területen, csak valahogy ezt érzem.

tegnapelőtt 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Aztán a végén elég türhetően alakult szerencsére.
tegnapelőtt 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, viszont Újêvkor szoktam lehangolt lenni.
tegnap 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!