Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogyan töltsem a szilvesztert ?

Hogyan töltsem a szilvesztert ?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! A helyzet a következő lenne, hogy a barátaim bemondták az unalmast (mindenkinek más programja van szilveszterre) , nekem viszont nem igen van kedvem itthon ülni, mert elég szar évet hagyok magam után és kicsit jó lenne kikapcsolódni (itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy részegre iszom magamat) , nem tudom ciki lenne egyedül elmenni valahova ? Otthon nem igazán szeretnék maradni , viszont egyedül nem hiszem , hogy sokáig élveznék mondjuk egy szórakozóhelyet.

dec. 30. 23:59
 1/7 anonim válasza:
100%

Én otthon is képes vagyok kikapcsolódni.

De ha van jogsid és autód, ülj be és menj el valahova éjszaka! Erdő, folyópart, valami olyan, amit ismersz, csendes, megnyugtat. Már ha erre van szükséged. Ha pedig a nyüzsgés hiányzik, nem te leszel az egyetlen, aki egyedül ül be valahova, vagy megy ki egy koncertre, utcabálba.

dec. 31. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét, hátha találsz még utolsó pillanatban hasonlóak részére programot. Nem tudom szokott-e egyáltalán ilyen lenni, csak hirtelen eszembe jutott.
dec. 31. 10:53
 3/7 anonim válasza:
92%
Én részegen fogom tölteni egyedül 20L
dec. 31. 12:53
 4/7 anonim válasza:
Sziasztok! En egyedul megyek az Arzenalba, van kedve valakinek csatlakozni? 23/L
dec. 31. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Látod neki kell vágni egyedül.
jan. 1. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem mentem sehova,jó nekem itthon, nem vagyok kiváncsi a sok hülyére!
jan. 1. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Voltál végül? Egyedül simán jó a szórakozóhely.
jan. 1. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!