Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek jó ötlet ez?

Szerintetek jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

Az van hogy itthon sajnos nem ihatok,mert mivel eddig nem volt jó vége,liveot is indítottam TikTokon és lejárattam magam többször is,és volt balhé ebből és ki lettem rakva itthonról párszor de ez hosszú (27 vagyok) ... végülis mivel itthon már nem ihatok,úgy gondoltam holnap szilveszter éjjelén kiülök a kocsmába,vagy nézek egy nyugis helyet valahol még utoljára ès ott kint iszok a szabadba,végülis ezért nem szólhatnak nem itthon fogok dorbèzolni,és végülis az én pénzemből veszem

utánna haza jövök és ledölők halkan,nem hiszem ebből baj lenne mivel nem itthon fogom csinálni.

dec. 30. 23:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ekkorra sikerült magadhoz térni? :D
jan. 2. 09:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Sőt még tegnap is ittam sunyiba itthon füles a fülembe mentek a jó zenék aztán Pseztem egész reggelig sör meg cigi mellett jó volt nem volt baj nem kapcsoltam dsizkofènyt nem indítottam liveot baromkodni égetni magam nem volt hangos zene stb így nem volt balhé itthon se

Holnap meg kelhetek korán indul a hosszú pihenő után a 12 órázás idén is ...... ez miatt vagyok kicsit mérges most vége a lazulásnak

jan. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!