Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek jó ötlet ez?

Szerintetek jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

Az van hogy itthon sajnos nem ihatok,mert mivel eddig nem volt jó vége,liveot is indítottam TikTokon és lejárattam magam többször is,és volt balhé ebből és ki lettem rakva itthonról párszor de ez hosszú (27 vagyok) ... végülis mivel itthon már nem ihatok,úgy gondoltam holnap szilveszter éjjelén kiülök a kocsmába,vagy nézek egy nyugis helyet valahol még utoljára ès ott kint iszok a szabadba,végülis ezért nem szólhatnak nem itthon fogok dorbèzolni,és végülis az én pénzemből veszem

utánna haza jövök és ledölők halkan,nem hiszem ebből baj lenne mivel nem itthon fogom csinálni.

dec. 30. 23:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Végülis csak halálra fogsz fagyni, ha odakint elalszol részegen... És addigra az egész falu látja amúgy, hogy megint bekarmoltál. Szerinted jó ötlet?
dec. 31. 00:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem fogok bealudni nyugi mozgásba leszek ha èrzem hogy már tele a torony elindulok haza ledölni amúgy meg már volt ilyen még pár éve csak akkor éppen nyáron de akkor se aludtam be ha nem vagy egy helyben úgy mint ide haza akkor nem alszol be a piától sem
dec. 31. 01:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet egyedül, magamból kiindulva én nem feküdnék le sehol kint, akkor inkább nem iszok 2 sörnél többet.

Osztálytársam karácsonyi buli végeztével elindult a csoporttal hazafelé, nem kísérte el senki a bejáratig, elindult a lakótelepen keresztül, majd beleesett egy vízművek által kiásott gödörbe és ott találták holtan.

Szóval óvatosan a túlzott piával egyedül.

dec. 31. 01:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó de most ne ilyen kis tapasztalatlan kis gyerekekből indulj ki tudom csak jót akarsz jó perszre ilyen balesetek vannak aki kezdő és egyedül csinálja igen de ki akar lefeküdni kint ilyenkor vannak padok stb és nem mondom hogy egyedül leszek mivel telefonon fogok kommunikálni emberekkel emellett zene is fog menni amit élvezni fogok másik fele elég jól bírom a piát nem is vagyok egy szál bél ember azt is tudni érdemes rollam amint elfogyasztom a magamèt és érzem hogy kezdek fáradni elindulok haza ledölni ennyi közbe nézem a tűzijátékokat 🤷🏾 💪🏾😎✌🏾
dec. 31. 01:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Plusz holnap rá kérdek a kocsmában hogy szilveszterkor meddig vannak nyitva mert szombatonként reggelig vannak ez a szilveszteri nap meg felér egy szombati nappal mivel nem mindenki van házi buliba
dec. 31. 01:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy gond van mindezzel. Amit az ember józanul eltervez, távolról sem azt fogja csinálni ittasan. Főleg részegen. De szerintem ezzel te is tisztában vagy legbelül. A kinti egyedüli ivás veszélyeit már leírták. De ok, nem lesz semmi baj. Az viszont tuti, hogy otthon részegen nem csendben fogsz lefeküdni. :) Nagyon jól tudod, hogy megváltoznak az érzékelések ittasan.
dec. 31. 10:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok jöttem párszor úgy anno buliból is haza de ha nem akarom hogy észre vegyék nem állok neki jajjgatni obègatni csapkodni sőt nekem egy lépcső van a tetőtérre mikor itthon is ittam csomoszor eljöttem cigizni párszor voltam akármennyire részeg nem estem le amin meg is lepődtek és ugyan úgy szépen vissza tudtam menni fel a lépcsőn és teszem hozzá ha hiszitek ha nem bennem volt 8 liter sör jobb esetben de volt mikor mellé huzztam valami töményet is ledöltem és egy jót aludtam mint a bunda
dec. 31. 13:13
 8/12 A kérdező kommentje:
De voltak esések kelèsek igen de csak már ha hozzá ittam ilyen tablettás bort vagy valami erősebbet pl finlandia de akkor se a lépcsőn estem le mikor jöttem fel a szobámba hanem ott lent cigizès közbe mikor hirtelen álltam fel a székből 🤣
dec. 31. 13:20
 9/12 anonim ***** válasza:
De ha már úgyis eldöntötted és nem hallgatsz senkire, akkor mi a kérdés?
dec. 31. 14:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Na látjátok élek és virulok 💪🏾😎✌🏾 hívjatok csak öreg harcosnak
jan. 2. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!