Miért kell minden évben ez a hiszti a tűzijáték
körül?
Figyelt kérdés
A kutyások minden áldott évben hisztiznek a tűzijáték miatt. Én értem hogy szegény kutya meg minden, de azért amiket írnak az felháborító. Ilyenek hogy rohadjon le a keze aki tűzijátékozik meg dögöljön meg.... Stb. Konkrétan a IIgyerekeknek is ezt kívánják akkor? Mert ők is durrogtatnak meg élvezik a tűzijátékot. Nem durva ez egy kicsit? Nem gondolkodik az ilyen ember? Azt elvárja hogy rá tekintettel legyenek de mindenki más dögöljön meg.
Ráadásul már nincs is annyi tűzijáték. Mikor még gyerekek voltunk többször is volt egy évben. Most meg csak szilveszterkor van.
# 29 Téged is kérdezlek, hogy mi ebben a szórakozás. A petárdát megveszed, meggyújtod, durran egy nagyot. A tűzijáték ezen kívül néhány másodperces fényjelenséget is produkál. Az ezzel okozott károkról inkább nem kérdezlek, mert - gondolom - ez téged nem foglalkoztat. Inkább arra lennék kíváncsi, mi ebben az élvezet. Miért költenek emberek ilyesmire pénzt?
dec. 31. 19:12
32/38 anonim válasza:
Egy party kellék, nem túl bonyolult. Tudom itt sokan gyűlölik a tényt, hogy emberek jól érzik magukat, de hozzá kell szokni. Nem mindenki vigyázzállásban vagy otthon magányosan ünnepel. Míg nyugat európában tök elfogadott dolog, Magyarországon gyűlölik azt aki ünnepel
dec. 31. 20:02
33/38 anonim válasza:
# 32 Nem hiszem, hogy ünnepelni csak nagy zajjal, másokat zavarva lehet.
dec. 31. 21:17
34/38 anonim válasza:
Remegjetek csak még szilveszter este is itt, nálunk már dübörög a zene, lassan érkeznek a haverok, a pia behűtve, tüzijáték bekészítve és szórakozunk, amíg bírjuk.
Kívánom nektek, hogy az elkövetkezendő év végére kevesebb frusztráció gyűljön fel bennetek, amit ilyen módon próbáltok kiadni.
dec. 31. 21:24
35/38 anonim válasza:
Mert frusztráltak, utálják a szar megkeserült életüket, ezért belekötnek mindenkibe aki jól érzi magát, törvényes keretek között.
jan. 1. 01:27
36/38 anonim válasza:
8 macskatartó tűzijátékosként mondom, hogy évközben játtsz le nekik tűzijáték hangot és jutalmazd ha nem fél
jan. 1. 19:18
37/38 anonim válasza:
Ahol én lakok ott alig-alig volt durrogtatás (holott előző évben pedig hajnali kettőig megállás nélkül durrogtattak). Szerintem a sűrű köd miatt. 3 méterre nem lehetett ellátni.
jan. 1. 19:31
38/38 A kérdező kommentje:
Minden állatot hozzá lehetne amúgy szokatni. Csak hát könnyebb sírni meg a másik halálát kívánni. Érdekes a rendőr meg a vadász kutya nem remeg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!