Miért kell minden évben ez a hiszti a tűzijáték
körül?
Figyelt kérdés
A kutyások minden áldott évben hisztiznek a tűzijáték miatt. Én értem hogy szegény kutya meg minden, de azért amiket írnak az felháborító. Ilyenek hogy rohadjon le a keze aki tűzijátékozik meg dögöljön meg.... Stb. Konkrétan a IIgyerekeknek is ezt kívánják akkor? Mert ők is durrogtatnak meg élvezik a tűzijátékot. Nem durva ez egy kicsit? Nem gondolkodik az ilyen ember? Azt elvárja hogy rá tekintettel legyenek de mindenki más dögöljön meg.
Ráadásul már nincs is annyi tűzijáték. Mikor még gyerekek voltunk többször is volt egy évben. Most meg csak szilveszterkor van.
Keress rá mennyi sérülés tűzvész keletkezik minden éveben ezen a napon . Felesleges baromság az aug20 fasszságggal együtt . Megszüntetni a gyártását betiltani milliókra bírságolni , sok barom gyerek és alkesz leszokna pár alkalmi durrogás után .
dec. 28. 19:38
13/38 anonim válasza:
Én levágnám a kezét annak is aki csinálja meg annak is aki élvezi. Egy rakás pénzt így elfüstölni a semmire. Amikor meg az állam fizeti az külön felháborító. Azt is az adóból fizetik. A hülyék meg még élvezik is. Az iskolakra, a kórházakra nincs pénze de a szar tüzijatékra van. Szégyen.
dec. 28. 19:55
14/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kisfiam nevében is a jó kívánságod hogy szakadjon le a keze amiért élvezi. Pont az ilyen intelligencia szinttel rendelkező emberektől vagyok ki ebben a témában (is). Az meg sztem mindenkinek a magán ügye hogy mire költi a pénzét amiért mmegdolgozott
dec. 28. 20:15
15/38 A kérdező kommentje:
Jah bocsánat nem azt írtad szakadjon le hanem hogy levágnád. Kemény vagy
dec. 28. 20:16
16/38 anonim válasza:
Magyarországon van hatalmas hiszti ez miatt. Angliában, főleg nagyvárosokban ez hozza jár a november-decemberhez. Nekünk is van kutyánk, füle botját nem mozdítja meg a tűzjátékra
dec. 28. 20:53
17/38 anonim válasza:
A tüzijáték alig zavar valakit. Jó, hát kicsit hangos, de annyira nem, plusz azért még szép is.
De a petárdázás egy nagy fasság. Nem szép, komolyan zavar másokat, ráadásul illegális, mégis csinálják. Na ezért van a "hiszti".
dec. 28. 21:27
18/38 A kérdező kommentje:
De tűzijátékról szóló poszt alatt olvasom ezeket. Petárdáról szó sem esik.
dec. 28. 21:33
19/38 anonim válasza:
A tűzijáték veszélyes, zavar embert, állatot. Ja, egyeseknek szórakoztató. Igen, akinek annyira alacsony az iq-ja, hogy nem tudja mással elfoglalni magát. Még egy gyereket csak-csak megértek, hogy tetszik neki, mert szép színes, húha. De szülőként pont arra kellene megtanítani, hogy igen, szép színes, de leszakítja a pici ujjacskáit, kilövi a pici szemét, felgyújtja a pici ruhácskáját vagy a szomszéd erkélyét, szóval inkább NE! Értelmes szülő értelmes szórakozást kínál a gyerekének a kis házi tűzijáték helyett. Hát kérdező, te nem vagy az.
dec. 28. 22:25
20/38 anonim válasza:
"Akinek nincs semmiféle háziállata, nem tudhatja, milyen hatással van a petárda vagy tűzijáték a jószágokra, nem árt az ismétlés."
De ezt mindenki tudja, csak nem érdekli őket. Ezt kell elfogadnotok. Hogy mindenkinek - neked is - vannak olyan dolgai, amivel közvetve másoknak ártanak, de figyelmen kívül hagyják ezt, hiába tudják.
Ha minden évben kiosztjátok a tüzijátékozókat, akkor is le fogják sz*rni, csak magatokat hergelitek feleslegesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!