Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Kisbaba mellett, hogyan...

Kisbaba mellett, hogyan lehetne megoldani a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Párommal 10 hónapos babánk van és faluban élünk.

Egy olyan programot szervezett az új polgármester, hogy találkozzunk egy közös helyen és lesz tüzi játék, közös koccintás, szabadtéren.

Tőlünk gyalog babakocsival kb. 8 percre van ez a hely.

Párom kitalálta menjünk le biciklivel, 5 perc alatt itt vagyok, ha felsír.

Azonban én nekem nagyon bűntudatom lenne miatta, meg mi van, ha a zajban nem hallom meg a csörgést??

Mondtam, ha nagyon akarunk menni max úgy, hogy visszük őt is.

Ígxis félek a durrantgatások miatt, hogy vajon fog -e félni.

Ez este lesz 10-kor..

Mi a véleményetek ...???? Van hogy 11-ig is fel van a babám, de sokszor 9-kor már alszik. Levegőn babakocsiban elég békésen tud aludni...

nov. 23. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
En maradnak a gyerekkel, meset nezni, es koccintanak otthon ha otthon maradna a parom, ennyi. Az uj ev is olyan mint a tobbi nap...nem tudom minek kell nagy dobra verni ezt az eveszet...
dec. 19. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem engedjétek el a dolgot. Durrogtatás lesz, hatalmas zaj, stb. Gondold el, hogy mennyire fog félni, 100% hogy nem nyugodtan fog aludni a babakocsiban.

Egyedül otthon hagyni? Pláne felejtős. 5 perc nagyon sok idő egy ilyen kicsi gyereknél.

Ha nem tudjátok kire hagyni, akkor idén ezt hagyjátok ki. Ez van, vállaltátok a gyereket, így ez lemondásokkal jár.

A durrogtatás ráadásul be fog hallatszódni a házba is, biztos meg lesz ijedve, stb. Ott kell lenned vele, mert te vagy az anyja.

Majd mentek hármasban, ha már nagyobb lesz a gyerek.

dec. 26. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

Te tudod, mennyire érzékeny a baba a zajokra.

Mohácsi busójáráson, ahol aztán folyamatosan zajkeltés megy, rendszeresen látok babakocsiban csecsemőket. Pedig az nem félórás program.

dec. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!