Hol lehetne tölteni a szilvesztert kisállatokkal, ahol csend van?
Figyelt kérdés
Új lakóknak hála már egy szimpla hétköznap is a diszkóban érezhetem magam, a rendőrség jó bulizást kívánt nekik, így azokra sem lehet számítani.
Arra viszont igen, hogy ezek a szomszédok meg fognak bolondulni. Mellettük még van egy másik is, aki buliban érzi magát nap mint nap.
Nekem másnap dolgoznom kell délután, így messzire nem tudnék utazni.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Már előre gyomoridegem van tőlük.
Aki szerint mégiscsak szilveszter van és le kell szarni másokat és mások jogait a pihenéshez, az ne is írjon.
tegnap 20:37
1/2 A kérdező kommentje:
Petárdát és tűzijátékot már fényes nappal is lőnek, hiába tilos, többen az ablakból, ami szerintem tűzveszélyes és életveszélyes.
tegnap 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!