Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Csend lesz most Szilveszterkor?

Csend lesz most Szilveszterkor?

Figyelt kérdés
És még annyi, hogy az emberek hogyan jutnak hozzá a petárdához minden évben? Nem az van, hogy tiltott?
2020. dec. 12. 14:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

A konténeres árusítás lesz betiltva!

Pirotechnikai üzletekből egész évben bármikor hozzálehet férni az 1 és 2 kategóriájú tüzijátékokhoz.. Azt nem tilthatják meg!

Szóval akinek van egy kis esze elmegy egy közeli pt üzletbe és bevásárol.

De majd meglátjuk mi lesz a közlönyben, egyelőre csak az árusítás tiltásról van szó.

2020. dec. 12. 14:32
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
2020. dec. 12. 15:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz csend. Inkább nagyobb hangzavar lesz, mert nem lehet elmenni, így mindenhol házibulik lesznek.
2020. dec. 12. 15:09
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos nem lesz csend. Az emberek idióták. Egy magasra emelkedő, nagyon látványos rakétát még csak értek, miért vesznek meg. Én nem adnék rá pénzt.

De sok olyan cuccot lehet kapni, ami csak pukkan vagy sistereg egy kicsit. Na az mire jó?

A petárdázókat meg nagy kedvem lenne kipakolni egy lakatlan szigetre. Oda valók.

Sajnos semmivel sem lesz békésebb.

2020. dec. 12. 16:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Petárda az tiltott volt eddig is, de idén tilos lesz a tűzijáték értékesítés is. (A rendes igazi petárdára gondolok, nem arra az olcsó kis picike éppen hangot kiadó "petárdára"). Amúgy jó kérdés, hogy hogyan jutnak hozzá, több riportban is lehetett látni, hogy csomagtartókból, stb helyekről árulják.

Mivel egyenlőre még mindig este 8 óráig van meghúzva a határ, így biztosan sokan otthon fognak bulizni. Egy bizonyos szinten csöndesebb lesz, mert nem kell estétől reggelig a több millió forint értékű tűzijátékokat/petárdák zaját hallgatni se nekünk, se szegény állatoknak. (Kisvárosban élek, de ami itt megy tűzijátéktéren leveri egyes nagyobb városban lévő tűzijátékozásokat is.)Viszont a szomszédok bulizása meg most hangosabb lesz és több helyről fog jönni, nem úgy, mint az előző években 1-2 helyről, ahol sokat gyűltek egy épületbe.

2020. dec. 12. 16:07
 6/17 anonim ***** válasza:
41%

Saját területen a tavalyról maradt tüzijátékokat vagy a pirotechnikai üzletekben megvásárolt tüzijátékokat ugyanúgy használhatod bármikor!

"Szegény állatok"

1 évben 1szer max 12 órán át kell túlélni..

"Több millió forint értékű..."

Nem mindegy neked ki mire és mennyit költ?

Tutujgasd a kis izédet nyugodtan, nem igazán érdekel senkit!

2020. dec. 12. 16:55
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

#6 Látom nagyon tiszteled az állatokat, de mikor még január végén is az utcán futkos, mert a gazdája ott tűzijátékozott mellette és evvel traumát okozott neki, akkor már rohadtul nem vicces az egész. Elmúlt 10 évben csak azt látom, hogy innen onnan menekülnek a kutyák és más állatok, mert a nagyon okos gazdák viccesnek találják ezt. Majd amikor megfog harapni egy ilyen megijedt/megvadult kutya nem tudom, mennyire fogod mondani, hogy "1 évben 1szer max 12 órát kell túlélni..." (Én tudom milyen amikor megharap a kutya, mert január 14. se fogták be, mert a gazdája sz*rt rá)

2020. dec. 12. 18:11
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Oldjátok meg hogy ne menjen el

Feltaláták a kutyanyugatókat, a kenelt vagy épp neadj isten a házban az előteret...

1 évben egy napig kell túlélni, hát nehogy már ennyi fájjon

2020. dec. 12. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy tilos az egy dolog, fegyvert is tios venni engedély nélkül, és azt is beszerzi aki akarja.
2020. dec. 13. 02:21
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

”8/9 anonim ***** válasza:

50%

Oldjátok meg hogy ne menjen el

Feltaláták a kutyanyugatókat, a kenelt vagy épp neadj isten a házban az előteret...

1 évben egy napig kell túlélni, hát nehogy már ennyi fájjon”

Így gondolkodik egy tipikus bunkó!

Én meg azt mondom, ne a normálisaknak kelljen alkalmazkodnia a hülyékhez.

Eddigi életem 63 évéből vagy ötvenet leéltem úgy, hogy a Szilveszter békés, nyugodt volt. És néhány millióan rajtam kívül is.

2020. dec. 13. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!