Csend lesz most Szilveszterkor?
Van köztünk gyakorlatilag 2 generáció.
Máshogy gondolkodik ön és máshogy mi.
1 évben 1 napon kell túlélni a dolgot! A kutyát bekell zárni valahová addig. Ennyire egyszerű!
Nincs kutyám. Magamat zárjam be?
De mondom, a látványos tüzijátékot elviselem. Még ki is állok a ház elé nézelődni.
De itt már december közepétől január első hetéig durrognak a petárdák.
A közeli lakófelepen az emeletről is dobálják le, az emberek közé. Nagyon nem kellene.
A hajnalig tartó bulizás nem zavar. A papídtrombita, sikongatás, hangos zene sem. Ezzel semmi bajom.
A kutyák szempontjából a hanghatás ugyanaz a tűzijátéknál és a petárdánál.
Én a magam részéről abban látom az eltérést, hogy az egyik magasan robban, látványosan. A másik testközelben és a durranás az összes hatása. Jobb esetben senkit sem megnyomorítva.
#11 vagyok
Ebben teljesen egyetértek önnel, én is inkább agyonütném azokat a személyeket akik pofátlanul december elejétől január végéig lövik vagy rosszabb esetben dobják a pirotechnikai játékukat.
Az meg hogy a lakótelepen kidobják az ablakból/erkélyről egyenesen pofátlanság!
DE
Az fájó nekem hogy mi is szétvagyunk szidva a kutyások részéről (leginkább), hogy mire fel szórakozunk szilveszter estéjén... (Pedig vagyunk azért nem kevesen akik tényleg csak olyankor tüzijátékozunk amikor az "papírforma szerint" illik.)
De örülök hogy egyetértünk részben :)
Nos, a kérdés kiírásakor nem lehetett tudni, de mindenféle tűzijáték felhasználása is tilos lesz. Azokat sem lehet bevetni, amiket év közben bármikor. Tehát nem csak az ilyenkor engedélyezetteket.
És marad a kijárási tilalom is.
#16 akkor előrehozzuk a szilvesztert karácsonyra, karácsonyt meg megtartjuk szilveszterkor :D
Hisz karácsonykor még lehet durrogtatni.
De amúgy nevetséges. Majd pont azt fogják lesni a rendőrök merre tűzijátékoznak. Annyira lesz ez betartva minthogy tilos petárdázni aztán mégis petárdáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!