Szilvesztert hányan ünneplik otthon?
Figyelt kérdés
Én igen.
Lesz buli de nincs kedvem elmenni oda amúgy se tudok táncolni jól el leszek itthon is.
2023. dec. 29. 22:03
11/25 anonim válasza:
"Szilvesztert hányan ünneplik otthon?"
A 8 milliárdból? Hát, olyan kb. 4,5 milliárdan legalább.
12/25 anonim válasza:
Én mennék bulizni, de nem hívtak sehova. Úgyhogy itthon fogok rothadni.
14/25 anonim válasza:
"nem hívtak sehova"
Ha mindenki arra vár, hogy mások hívják, abból nem lesz buli. :) De mondjuk otthon is lehet jobb program, mint csak úgy rothadni... :)
15/25 anonim válasza:
Én elmennék egy kábszeres buliba, de mivel nem hív meg senki itthon csak berúgás lesz. Meg beszélgetés, társasozás a családdal.
16/25 anonim válasza:
"itthon csak berúgás lesz. Meg beszélgetés, társasozás a családdal."
Legalább a sorrendre ügyelj, ha már mindenképpen ki akarod csinálni magadat... is, meg a családodat is a piálással...
17/25 anonim válasza:
Itthon leszek családdal. Valahogy nem vonz a bulizás.
18/25 anonim válasza:
30 felett már nem vonz a buli...Max a régi baráti, rokoni "party"
19/25 anonim válasza:
Engem hívtak bulizni, de fáj is a torkom, busz sincs, így otthon maradok.
20/25 anonim válasza:
Itthon maradok,mert fel lettem idegesitve,és elegem van abból,hogy 3x variálják át,hogy mikor és hol tali. Elegem lett,és inkább maradok itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!