Szilvesztert hányan ünneplik otthon?
Figyelt kérdés
Én igen.
Lesz buli de nincs kedvem elmenni oda amúgy se tudok táncolni jól el leszek itthon is.
2023. dec. 29. 22:03
1/25 Metionin válasza:
Mi mindig otthon ünnepeljük. Más ünnepünk esik pont arra a napra, azt pedig otthon, ketten szeretjük tölteni.
2/25 A kérdező kommentje:
Az jó
2023. dec. 29. 22:18
3/25 anonim válasza:
Mi is itthon, de áthivtunk egy baráti párt egy kamasz gyerekkel aki a mi kamasz gyerekünk barátja. A gyerekek is itthon lesznek velünk és jól fogjuk magunkat érezni velük.
4/25 A kérdező kommentje:
Jól hangzik
2023. dec. 30. 00:53
5/25 anonim válasza:
Itthon leszek én is, valahogy már nem vonz annyira a bulizás.
7/25 anonim válasza:
Én buliznék, de nincs kivel. Nejemmel elhidegült a viszonyunk, együtt töltjük, de nem járunk már sehová. Kamasz gyerekeink talán mennek valahová, még ők sem tudják. Esélyes, hogy ők is itthon lesznek. Nem szoktunk nagy ügyet csinálni a szilveszterből. Kaszinótojás, sonkatekercs, virsli, éjfélkor pezsgő és nézzük mások mennyi pénzt lövöldöznek el. (kutyánk jól viseli a lakásban, nem szokott ügyet csinálni, van, hogy átalussza. Koresete visszük le, akkor kevésbé durratgatnak még. Ám az sem szokta zavarni. De mindig bennünk van a félsz, hogy mellénk dobnak, lőnek, azt nem hiszem, hogy elviselné.)
8/25 anonim válasza:
Szintén.
Otthon, kényelmesen, nyugalomban. Ez így van jól, nem kell más.
9/25 anonim válasza:
Tvrtko folyton át is alussza az éjfélt. :)
10/25 anonim válasza:
Itthon fogok tanulni, mert jövőhéten vizsgázom és nagyon elcsúszott a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!