Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi a véleményed a tűzijátékozá...

Mi a véleményed a tűzijátékozásról? Normális, kifejtett véleményeket kérek.

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 16:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10: ekopiro.hu

Nézd meg, az igazi jófajta petárda nem dörzsfejes hanem zsinóros.És a dörzsfejes is min 8 másodpercet van késleltetve.

Tehát baromságot mondtál.

2023. dec. 1. 13:46
 12/26 anonim ***** válasza:
40%

Egyet értek a kérdezővel csak minőségi gyújtószálas petárda. Nagyon jó fajták vannak köztük. A 0.5g grammos hagyományos rudak az egyik leg jobbak. Nagy petárdás vagyok de dörzsfejes petárdát nem használnék. Nem látod mi van a fej alatt. Az tényleg durranhat kézben.

A gyújtószálast lerakod a földre, megyújtod, petárdát nem szabad kézben fogva megyújtani, vagy kézből lőnni tűzijátékot! Vannak hosszú szállú tölthető gázgyújtók még biztonságosabb velük bármi pirotechnikai eszközt gyújtani.

2023. dec. 1. 15:13
 13/26 A kérdező kommentje:

Pontosan #12 a komolyabb petárdák ( lásd: inmart.cz vagy pyrofire.eu - n) mind zsinórosak. A piko pirát meg az efféle kis pici nyeszledékek dörzsfejesek, komolyak semmiképpen sem, pont azért amit leírt #12

Szeretem a kis petárdákat is, mert jó szórni, viszont egy sima pirátban nincs elég erő, hogy szérvigye a kezed (baromkodtam kicsit, és leteszteltem, konkrétan meg sem égetett, meg semmi) a komolyabb petárdák meg mind késleltetve vannak, hosszú (6-10 centis) zsinórjuk van, ami a petárdán belül többnyire még 1-2 centit folytatódik, ez mind idő.

2023. dec. 1. 15:43
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Félek ezektől, ha utcán megyek. Az augusztus 20 és a szilveszter éjféli ... az valahogy viszont valahogy hagyomány. Várom az éjféli ropogást.
2023. dec. 1. 15:59
 15/26 Lazy Lover ***** válasza:
81%
nem a petárda a hibás meg a tűzijáték ha baleset történik ha nem a felelőtlen ember amúgy is petárdát nem gyújtunk kézben kizárólag a földön és utána el rohanni 15 méterre ez rajta van a dobozán is
2023. dec. 1. 17:53
 16/26 anonim ***** válasza:
58%
Az idei szilvesztert robbantsuk fel!😎😎💥🎇🎇🔥
2023. dec. 1. 18:50
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Egy nagy durranás és... semmi értelme...inkább megnézek egy jó filmet....
2023. dec. 1. 19:39
 18/26 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
65%
Volt amikor konkrét pyro-showt raktam össze...kis füstök,nagy rakéták,kis durrogók,méhecskék,pörgettyűk,római gyertyák....minden fajtából volt valami látványelem...ez fiatal koromban volt,most már kevésbé költök ilyenekre...
2023. dec. 10. 18:43
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

HA TUDNÁK kulturáltan csinálni semmi baj nem volna - csak az a baj, hogy az emberek jórésze egy idióta, aki már 28-án elkezdi mint a hülye, ezen kívül dobálják a petárdákat - persze, illegális, hogyne... aki akarja, megveszi fű alatt.

EZ hányinger, és ezért utálom a tűzijátékot, mert már két nappal előtte lőnek, és semmi nyugta az embernek.

2023. dec. 23. 08:36
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Minden szilveszterkor kiülünk az erkélyre, és ingyen élvezzük, amire a sok hülye soktizezreket költött. A kutyánk az ülemben ül (menhelyről mentett meg nem lehet mondani, milyen keverék), mellettünk zene szól, és órákon át élvezzük a látványt, INGYEN. Nem tudom, kinek mi baja van a tüzijátékkal 😀
2023. dec. 24. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!