Mai nap csak mosni nem szabad a ruhákat,vagy szàrìtani sem ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 09:02
1/20 anonim válasza:
Én is ezen töröm a fejem, hogy a ruhaszárítóról leszedhetem-e a tegnap kimosott ruhákat :)
Vagy hagyom a fenébe, holnap is van nap, úgyis álmos vagyok.
2/20 anonim válasza:
Tegnap mostam, de nem is szedem le ma őket, ráér holnap. Ma semmit "nem szabad" csinálni.
4/20 anonim válasza:
A szárítóról öltözöm, így muszáj pár cuccot levegyek :D
5/20 anonim válasza:
Tegnap kellett volna leszedni, ma száradó ruha sem lóghat a lakásban a babona szerint.
7/20 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem lehet a szárítón ruha, mert akkor akasztott ember lesz a családban.
8/20 anonim válasza:
Úristen,tegnap a gyerek leöntötte a gatyáját üdítővel,kimostam gyorsan most ott szárad,meghalok?
9/20 anonim válasza:
Ne aggódj, nem biztos, hogy te :D
10/20 anonim válasza:
A radiátorra terített gatyám nem számít szárítón lógó ruhának ugye? 😀😀 Nem lóg. Fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!