Egyedül töltöd a Szilvesztert vagy társaságban?
3-an vagyunk itthon, három külön szobában, lényegében egyedül, és ez így jó, mert békés.:):) És nem kell ezért kimozdulnom sehova, hogy békés legyen. :):)
De lehet, hogy egy buliban is jó lenne, azt nemtom, még nem voltam bulizni, ilyen gyerekzsúrokon voltam, amikor még általános iskolás, alsó tagozatos voltam,és az osztálytársaim szerveztek ilyen játékos napot szülinapjukra.
Társaságban...
Ital társaságában.
Egyedül.
Szintén ital társaságában.
#4es vagyok.
Fiatalabb huszas vagyok.
Középsuliban, meg utána pár évig nagyon túlhájpoltuk a szilvesztert, de legtöbbször csak házibuli szintig, jó haverokkal.
Már nem tartjuk úgy a kapcsolatot, meg elhidegültünk, igazi barátaim meg máshol laknak.
Na meg rájöttem, hogy ez csak egy túlhájpolt nap. Semmi jelentősége...
Meg 2023 is előreláthatóan "csodás" év lesz, és ezt nem pesszimizmusból mondom, hanem követek sokmindent. Meg szerintem a hülye is látja, hogy rohad a világ.
Mit ünnepeljünk?
Egyedül. Tinikorom óta és főleg a huszas éveim alatt úgy érzem épp elég és jóféle szilveszteri buliban vettem részt. Jelenleg abszolút nem vonz, így nem is zavar hogy otthonmaradok.
Másrészt ahogy a #6-os mondja, én sem igazán látok semmi ünnepelnivalót az elmúlt pár év kapcsán. Remélem a jövő ennél csak jobbat hoz, bár nincsenek nagy illúzióim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!