Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Lesz még olyan rajtam kívül...

Lesz még olyan rajtam kívül aki becsukja az ajtót péntek este és hétfő reggelig ki se nyitja és csendben olvas, filmez bulikázás helyett?

Figyelt kérdés
valahogy hányok ettől a kötelező jókedv, meg ereszd el a hajad műhepi hangulattól inkább, csendre, pihenésre vágyok helyette és nem arra, hogy üvöltözzenek körülöttem hótrészegek meg mindent teleokádjanak
2022. dec. 27. 18:44
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
95%
Igen, sokan.
2022. dec. 30. 20:55
 12/16 zoli dosan válasza:
hát igen egyedül!
2022. dec. 30. 21:37
 13/16 anonim válasza:
Lesz.
2022. dec. 31. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez lesz. Most rendelek kaját, aztán filmezés, gépezés, esetleg olvasás, zenehallgatás. Teljes chill lesz. Egy fürdőkád nagyon hiányzik (zuhanyzóm van), de hát ez van.
2022. dec. 31. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
én is
2022. dec. 31. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindenki másként ünnepel. Van aki a saját születésnapjából is hét országra szóló, tomboló bulit szervez, de olyan is van, aki szűk családi körben, a húsvéthoz, karácsonyhoz, pünkösdhöz hasonlóan, szelíden ünnepel, eszik tortát, iszik koktélt stb.

Az újévet miért ne ünnepelhetnéd úgy, ahogy neked tetszik?

Nálunk például a szilveszter a bulizósabb ünnep, az újév pedig már sokkal családiasabb ünnep, mert mindenki ki van dőlve, meg tartjuk a hagyományokat is (Kvázi mit szabad újévkor? XD Enni, aludni, meg pihenni.).

2023. jan. 1. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!