Lesz még olyan rajtam kívül aki becsukja az ajtót péntek este és hétfő reggelig ki se nyitja és csendben olvas, filmez bulikázás helyett?
Figyelt kérdés
valahogy hányok ettől a kötelező jókedv, meg ereszd el a hajad műhepi hangulattól inkább, csendre, pihenésre vágyok helyette és nem arra, hogy üvöltözzenek körülöttem hótrészegek meg mindent teleokádjanak2022. dec. 27. 18:44
1/16 anonim válasza:
24.e óta ki se mozdultam, esélyes, hogy idén már nem is fogok utcára sem kimenni.
2/16 anonim válasza:
Én szombaton kimozdulok, barátnőimmel elmegyünk ebédelni.
De 4 óra körül már valószínűleg itthon is leszek , utána kb. azzal a töltöm a szilvesztert és az új évet amit te írtál. Olvasok, filmezek.
3/16 anonim válasza:
Èn is itthon leszek ès pihenek,filmezem
4/16 anonim válasza:
Igen, persze, hogy lesznek, például én is.
Egy kis nyugalom, pihi, filmezés stb...
5/16 anonim válasza:
Én vidéken lakok. Ha ugyanilyen szép tiszta időnk lesz mint most en 90% hogy kint leszek és csillagokat bámulok😆 nem a legizgalmasabb, de ez vagyok en.
Szóval összességében én is egyedül töltöm 31-ét. 🤷♂️
6/16 anonim válasza:
Én már egy hete jóformán csak sz@rni megyek ki a házból. (a kinti wc-n szoktam, mert a benti rendre eldugul)
7/16 anonim válasza:
Vágyom rá, de nem lehet, mert dolgozni kell. (Vendéglátás)
8/16 anonim válasza:
Az értelmes, felnőtt emberek ezt csinálják, igen. :)
9/16 Metionin válasza:
Naná mi zabálni fogunk meg nyugodtan filmezni.
10/16 anonim válasza:
Remélem mindenki otthon marad,és minden kocsi túléli az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!