Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Titeket is kifejezetten...

Titeket is kifejezetten zavar, hogy idén nem lesz tűzijáték pécsen?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint ez a "szavazás" amit indítottak nem volt tiszta. Akár bármely más városból is szavazni lehetett, ha tudtál egy pécsi irányító számot. Kérdem én ez mennyire tiszta módszer?

A másik az, hogy egyébként is kaptak volna rászorulók ingyen fát. Csak már most a tűzijáték árát is erre fordítják, ami töredéke az amúgy is rászánt összegnek.

Ráadádul a tűzijáték mindenkié lett volna. Így meg csak az van támogatva, aki fával fűt. Aki távhőt használ az meg fizesse rá a gatyáját is. Hát kösz pécs. Szerintem nekem kívül tágasabb.

2022. dec. 21. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Dejó! Jó lenne ha Budapesten be is tiltanák a lövöldözést. Tényleg géppuskaropogás hangja van.
2022. dec. 23. 02:26
 12/21 A kérdező kommentje:

Ilyen hülyeséget se hallottam még.

2022. dec. 23. 12:21
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

12. Akkor gyere fel most, és fogsz hallani. Őrültek háza van már itt.

És az a röhej, hogy azok, akik egész évben sírnak, milyen drága minden, meg mennyire nincs pénze, eldurrogtatnak százezer forintot is ekkor.

2022. dec. 23. 14:02
 14/21 A kérdező kommentje:

Bátyámék fent élnek. Nem tud az "őrültek" házáról semmit, amiről te beszélsz.

Elképesztő, hogy valami majom kitalálta, hogy a tűzijáték bűn és a sok birka beállt mögé a sorban.

Amúgy pesten, ha 1 hidat felújítanak csak a bicikliseknek, hát nem tudom mi akkor az igazi pazarlás, de hogy nem a tűzijáték az biztos.

Nem véletlen bunkózzák le a pestieket. Neked aztán fontos egy pécsiekhez szóló kérdésre válaszolni. Ja, nem...

2022. dec. 24. 01:48
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Én azt szeretném, ha végre betiltanák TELJESEN a tűzijátékot.
2022. dec. 24. 05:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Én meg azt szeretném, hogy ne módosítsanak csak úgy a szabályokon mindenféle külföldi fancy elképzelés miatt. Kösz globalizáció. Mindwnkire kényszerítsünk rá mindent, mindegy mi az.
2022. dec. 24. 15:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Jó hír az ittenieknek! A bátyáméknál töltöm a szilvesztert. A "traumatizált" ukránokkal nézzük a cirka legkevesebb 5 helyről kilőtt tüzijátékot 18:06 perckor. Remélem holnapra kipihenitek magatokat és remélem nektek meló van hisz nincs miért otthon lennetek. Főleg mert nektek nem ünnep ez.
2022. dec. 31. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, nem értem, miért nem szeretik a tűzijátékot az emberek
2022. dec. 31. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Most este valakinek az a nyűgje, miért van.
2022. dec. 31. 22:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Új fejlemény! Egész este durrogtattak. Itt az utcában az emberek az erkélyben állva, az utcára kijőve nézik a tűzijátékot. Fergeteges a hangulat. Az olasz, német ismerősök küldik külföldről az ottani tűzijáték szórást. Kösz pécs és pécsi mentalitású egyedek, megoldom nélküled/letek is a szilveszteri ünneplést. #vannakmegnormalisemberekakikhagyjakazembertunnepelni
2023. jan. 1. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!