Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek mi értelme van a...

Szerintetek mi értelme van a petárdának?

Figyelt kérdés
Sokan ellenzik és sokan szeretik
2022. dec. 17. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Számomra SEMMI.
2022. dec. 17. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Hát nekem apám mindig vett 1 dobozzal anno, tetszett , hogy valami veszélyes "robbanószert" dobálgathatok mindenfelé.

De úgy 14 éve nem csináltam már ilyet...

Igazából, ha valaki most adna nekem most is eldobálgatnám, meg mindenfélébe beledugnám :)

Régebben volt olyan is ami körbe körbe forgott fütyült tüzijátékot szort és utána robbant fel, na annak értelme is van szerintem.

Egyébként meg mi értelme a többi tüzijátéknak szilveszterkor? Elövöd látsz vmit, durran azt cső.

2022. dec. 17. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Mi is használtuk egyszer kétszer jó volt pláne a bomba robbant akkorát mint egy ágyú úgy meg ijedtem mikor hallottam
2022. dec. 17. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Én utálom!

Egyszer mellettem robbantottak fel egyet...

Ha tehetném, betiltatnám!!

Nem tudom elképzelni, hogy ez a petárdázás milyen szellemi színvonalú embereknek okozhat szórakozást..?!

2022. dec. 17. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem egy értelmetlen baromság a tűzijátékkal együtt. Mindig az állatokat sajnálom ilyenkor nagyon, szegények annyira félnek ezektől és ilyenkor van az is, hogy sokan el is menekülnek a félelem miatt és már nem is térnek haza...
2022. dec. 17. 22:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos igy van
2022. dec. 17. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

4. Nálunk be van tiltva.

Nem múlik el Szilveszer kézamputáció nélkül. Idióták szórakozása.

2022. dec. 17. 23:01
 8/12 vyrob ***** válasza:
100%
Ha tehetném, betiltatnám!! ? Be van tiltva de mint látod mindenki szarik rád nagy ívben is ahogy látod szóval sokat ér a tiltásaXD
2022. dec. 26. 22:09
 9/12 vyrob ***** válasza:
64%
Mindig az állatokat sajnálom ilyenkor nagyon, szegények annyira félnek ezektől ? Nem kell a szokásos kétszínű rinya egész éves vadász szezonokban mért nem sajnálod úgy az állatokat mint évi egy nap szilveszterkor? Az egész éves vadászat úgy kilövi a kobór kutyákat is mint a pinty mégse láttam az állatvédők háborgását valahogy nem mernek velük ujjat húzni! Túl nagy a lobbi esetleg? :D
2022. dec. 26. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként egy a kezemben robbant fel. Csodamód egy karcolás nélkül megúsztam. Azóta egy darab nem volt a kezemben.
2022. dec. 28. 22:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!