Én a barátaimmal fogok bulizni, de volt már, hogy családi programot szerveztünk akkorra. Nem csak párral lehet élvezni az életet. ;)
2022. dec. 4. 21:46
12/21 anonim válasza:
Nem. Ugyanolyan mint egy átlsg hétvége szokott lenni. Haverokkal elmegyünk valahova (többnyire a törzskocsmánkba), iszogatunk, beszélhetünk, elénekeljük a Himnuszt éjfélkor, koccintunk egy pezsgővel (vagy többel) és kész.
De volt, hogy otthon maradtam filmeztem, neteztem stb.
2022. dec. 5. 06:17
13/21 anonim válasza:
Én akkor utáltam, amikor még belementem ebbe a kötelező bulikázásba, amikor jól KELL érezni magad. Rájöttem, hogy ez nem nekem való. Most egyedülálló vagyok, nagyon jól elleszek a petárdázós, üvöltözős tömeg nélkül. Ha párom lenne, szintén lenne valami elvárás, hogy ide menjünk, vagy oda, vagy feszengős házibulit tartsunk.
2022. dec. 5. 10:12
14/21 anonim válasza:
Nekem ugyan van párkapcsolatom, de nem kifejezetten szeretem a szilvesztert. Jó pofát kell vágni a kötelező "bulizáshoz", társaságból lelépni éjfél előtt bunkóságnak van titulálva.
Nem szoktunk elmenni sehova, otthon filmezünk, beszélgetünk és a kutyákat próbáljuk nyugtatni. Ha fent bírunk maradni, akkor éjfélkor koccintunk, majd alszunk. Ha nem lenne párom, akkor is ezt csinálnám.
2022. dec. 5. 12:32
15/21 anonim válasza:
Nem utálom. Mehetnék barátokhoz, de inkább anyámhoz megyek át a kutyával. Dekorálunk, beszélgetünk, sütizünk, filmet nézünk, éjfélkor virslit sütünk stb. Általában 2-1/2 3 körül szoktunk lefeküdni.
2022. dec. 6. 09:12
16/21 anonim válasza:
Mindigis szerettem,haverokkal megyünk bulizunk,durrogtatunk,pirotechnika minden mennyiségben,meg a dajdajozás reggelig😁
Utca/házibuli felváltva.
Amúgy ennél a kérdésnél még nem,de azt figyeltem meg,hogy itt a gyk.-n egyfajta ellenkultúra alakult ki a szilveszterrel kapcsolatban,és az ilyen kérdéseknél mindig az van 100% ra felnyomva,aki azt írja átalszom,nem érdekel,egyedül leszek stb...
Én meg szintén leírom az én szilveszteremet ami sokszor lepontozásba fullad,de ezt szeretem ebben. Én vagyok az ellenkultúra ellenkultúrája😎
2022. dec. 8. 02:59
17/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok,egyedülálló vagyok,haverjaim egy része is az,aki nem neki pedig "házon belül" (haveri kör) van partnere aki szintén jön velünk,nemtudom miért=az egyedülléttel/magánnyal az ha valakinek nincs kapcsolata. Barátok,társaság mire van?😃
2022. dec. 8. 03:02
18/21 anonim válasza:
Nem. Én is általában barátokkal vagyok, de például tavaly otthon voltam szüleimmel, fél 12-kor már aludtam, valószínűleg idén sem megyek sehova. Egyetemista vagyok, ahogyan a barátaim többsége, így a december vége-január eleje bőven a vizsgákról szól még. Ha lenne valakim, akkor sem lenne túl sok kedvem elmenni sehova.
2022. dec. 11. 12:28
19/21 anonim válasza:
#16 tipik idiota
2022. dec. 26. 19:02
20/21 anonim válasza:
Kifejezetten szerettem szingliként a szilvesztert. Nyugisabb volt. Azt csinálhattam csak amit én akarok, nem kellett másra is figyelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!