Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Megbízható tüzijáték webshopok...

Megbízható tüzijáték webshopok jó kínálattal, árral?

Figyelt kérdés
Idén az ekopirorol rendeltem, de meg nénzék mást is. Igazából nagyobb kaliberű telepek/bombák érdekelnének.

2022. jan. 2. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
www.leskovicspiro.hu
2022. jan. 2. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
pyrofire.eu az egyik legjobb. pyrogarage.pl ha értesz az elkészítéséhez. mx5-kevin.blogspot.com vagy a sufnipiro.wordpress.com on vannak linkek ismert cégekről. F4 es rakétákra, 100 milis telepekre és 50-100 grammos petárdákra gondolsz. Írd be a terméket a keresőbe EU-n belül ha szállít Magyarországra, nem kér engedélyt, közösségi oldalakon van róla info hogy megbízható akkor nyert ügyed van! inmart.cz nem próbáltam próba cseresznye. Halottam magánemberről is aki Magyarországon árul érdeklődni kell aki tudott venni. Youtubeon ha látsz ilyesmit Magyartól.
2022. jan. 3. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ekopiro.hu, pyrobox.sk ezek bevált cégek de nagy kalibert nem kapsz tőlük. Csehektől és a lengyelektől tudsz komolyabb kalibert szerezni. A magyar cégekről tapasztalat hogy el lehet őket felejteni. Ha valahogy kapnál is tőlük nagyobb kalibert vagy problémás módon megoldható, vagy lehúzós módon. Példaként tuzmester-tuzijatek.hu-n van 50 grammos petárda is durranó hang és fényjelző néven P1 kategóriában, van pirotechnikus aki készít egyedi igény szerint is csak a minimális rendelés az horror tétel.

https://www.youtube.com/watch?v=6trdIbX6P0U

2022. jan. 3. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A bombák alatt a vetőcsövesre gondoltam, nem a petárdára.
2022. jan. 5. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már kaphatók az ekón 50mm es telepek és vetősök rakétából 75 és 100 milisek (a 100 az még csak előkészületben van még nem lehet kapni)
2023. febr. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!