Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki szereti a Szilvesztert?

Ki szereti a Szilvesztert?

Figyelt kérdés
(Az utolsó opcióban már technikailag nem lehetett nem szerint is szelektálni a kérdést. Ha a Szavazó az utolsó opcióba tartozik annyit írhatna, hogy 40+ L. vagy 40+ F. köszönöm!)

2022. jan. 2. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, mert akkor vége a szünetnek :(
2022. jan. 2. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
szeretem, egész éjjel robbantgatni
2022. jan. 2. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Matuska Szilvesztert egyenesen utálom.
2022. jan. 2. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is!
2022. febr. 9. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja,L,14+
2022. febr. 9. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Nos szerintem nekem elég egyedi a viszonyom a szilveszterrel/újévvel mert egyébként nekem a születésnapommal is egybe esik. Régen gyerekként szerettem, kicsit úgy éreztem mintha a tűzijáték nekem szólna. Mostanra kezdem megutálni, most már egyre inkább csak az életem sivárságát juttatja eszembe. Kezdeném azzal, hogy amúgy egy rohadt faluból származom, ahol nincs egy jó ismerősöm se, azok az emberek akikkel jóban vagyok, azokkal majd minddel az egyetemen ismerkedtem meg és az év szóban forgó szakaszában kilométerek választanak el általában tőlük. A családommal nincs túl jó kapcsolatom, az utolsó előtti alkalommal pont újévkor/születésnapomon vesztem össze durván apámmal, az utolsó alkalommal ezek után otthontól minél messzebb akartam lenni mindenáron, egy ismerőssel tervezgettük, hogy együtt töltjük az estét aztán az utolsó pillanatban lemondta, így végül is az utolsó szilveszteremet egy üveg vodka társaságában töltöttem, amúgy egyedül.

22/F

2022. aug. 23. 00:28
 17/17 NTBS ***** válasza:
Elvagyok olyankor.
2022. aug. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!