Ki szereti a Szilvesztert?
Figyelt kérdés
(Az utolsó opcióban már technikailag nem lehetett nem szerint is szelektálni a kérdést. Ha a Szavazó az utolsó opcióba tartozik annyit írhatna, hogy 40+ L. vagy 40+ F. köszönöm!)2022. jan. 2. 10:13
A kérdező szavazást indított:
életév ( > 20 ) IGEN szeretem a Szilvesztert / NŐ
életév ( > 20 ) IGEN szeretem a Szilvesztert / FÉRFI
életév ( > 20 ) NEM szeretem a Szilvesztert / NŐ
életév ( > 20 ) NEM szeretem a Szilvesztert / FÉRFI
életév ( 21 - 40 ) IGEN szeretem a Szilvesztert / NŐ
életév ( 21 - 40 ) IGEN szeretem a Szilvesztert / FÉRFI
életév ( 21 - 40 ) NEM szeretem a Szilvesztert / NŐ
életév ( 21 - 40 ) NEM szeretem a Szilvesztert / FÉRFI
életév ( 41 < ) IGEN szeretem a Szilvesztert / NŐ / FÉRFI
életév ( 41 < ) NEM szeretem a Szilvesztert / NŐ / FÉRFI
44 szavazat
2/17 anonim válasza:
Én szeretem. Kedvencem tőle a Rambo.
3/17 anonim válasza:
Nem, hogy nem szeretem, hanem egyenest utálom.
4/17 anonim válasza:
Már nem szeretem, ezért szakítottunk. Ha az ünnepre gondolsz, azt se szeretem.
5/17 anonim válasza:
Mi bajod vele? A Feláldozhatók se tetszett?
8/17 anonim válasza:
Szerintem az első négy szavazási opciót elírtad, így lenne helyes az az opció, amire szavaznék:
"életév ( < 20 ) NEM szeretem a Szilvesztert / FÉRFI"
9/17 A kérdező kommentje:
#8 (off- Ha végig nézed a kérdéseket sorra, nem lehet félreértelmezni az "életévet" szerintem. -off)
2022. jan. 2. 19:23
10/17 anonim válasza:
Nem #8 vagyok, de értem mit mond. Nézd meg mégegyszer. Az első 4 válasz az az, hogy idősebb, mint 20 éves. Majd van az, hogy 21-től 40ig, majd 41től idősebb. Ott az első 4 nél fordítva van a reláció, nekem is feltűnt a dolog, de lehet attól érteni, hogy mire gondoltál. Meg bele lehetne abba is kötni, hogy <= >= is kellett volna pár helyre, mert nem fedi le teljesen a korosztályokat. De attól lehet érteni.
Nem kötekedésből írtam, szimpla magyarázat, hogy értsd a #8 válaszát. De tényleg érthető így is, hogy mire gondoltál, és mint látható, aki oda tartozott az értette is és szavazott is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!