Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Miért mindenki ma mond búékot?...

Miért mindenki ma mond búékot? Nehéz felfogni, hogy holnap lesz?

Figyelt kérdés
Értem, hogy holnap délelőtt aludni fogsz, másnapos leszel, felkelsz 1-kor és csak ülsz a lencse mellett, de nem halnál bele, ha 1-jén este 8-kor, esetleg 2-án írnád ki, hogy búék. Felőlem akár februárban is kiírhatod, aktuálisabb, mint 31-én, amikor még nincs újév. SZületésnapot sem 1 nappal korábban kívánsz! Ott is elfogadottabb, hogy akár 2 nappal születésnap után írod, hogy utólag is boldog születésnapot, jobban hangzik, de olyat még nem hallottam, hogy valaki előre mondta volna, nagyon max. éjfél előtt 1-2 órával már kiírta, hogy boldog születésnapot. De 31-én délelőtt már kiírni tök felesleges.
2021. dec. 31. 23:00
 1/2 anonim válasza:
100%
remelem ez a legnagyobb problemad
2021. dec. 31. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Az ha valaki ma éjfél előtt párórával Búékozik azt elfogadom, de aki már tegnap 30-án délután elkezdi vagy este esetleg ma 31-én reggel vagy kora délután attól én si a falnak tudok menni.

Ezen mondjuk nem idegesítem magam mert felesleges, és értelmetlen, de ha meglátok egy iylen posztot a közösségi oldalon ahová mondjuk ritkán járok fel napi 1-2 alkalommal esetleg akkor azért picit bosszant. Aki meg messengerbe küldi privátban túl korán annak visszaszoktam írni nem sértően hogy azért még kicsit korai, de azért BÚÉK. Aki veszi a lapot veszi aki nem az nem.

2021. dec. 31. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!