Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van aki egyedul tölti a...

Van aki egyedul tölti a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Mit csinálsz, milyen okból vagy egyedül?

Nem vagy magányos?

2021. dec. 31. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Általában jól viselem, de most kb másfél órája elég nyomorultul érzem magam amiatt, hogy itthon ülök egyedül. De ugye most már késő lenne bekönyörögni magam ismerősökhöz, akik eleve nem hívtak meg.

#8 te láttál már fiatal nőt? Képzeld el, velünk is megesik, hogy egyedülállók vagyunk időnként.

2021. dec. 31. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
#11: még összehozhatunk egy borozást a városban;) ne kezdődjön szarul az éved #8
2021. dec. 31. 21:41
 13/16 anonim válasza:

Videót hallgatok. Azért vagyok egyedül, mert nincsenek barátaim, exem szakított velem, pedig jó lenne vele vidéken szilveszterezni, bár ebbe már bele se gondoltam, csak karácsonykor játszottam el a gondolattal. Lakótársam eltűnt, úgyhogy legalább nem zavar senki, lehetne rosszabb is.

Magányos vagyok, de kb. egész életemben az voltam. Szóval megszoktam. Inni nem iszok, mert egyrészt 100 napos böjtöm csak vasárnap jár le, másrészt templomból jövök és 8-kor kelek, megyek reggel is, úgyhogy nem fér bele, majd iszok hétfőtől. Van borom, pezsgőm, és egy kis üveg kevert, de nem akarok berúgni jövőre sem, csak mértékkel.

Gimiben volt hogy meg se hívtak osztálytársak házibuliba. Egyetem alatt haverokkal 2x lakásban, 2x kolis buliban voltam, de 5. évre eljutottam oda, hogy már akkor se hívtak, ezért csak egy üveg pezsgő ment le éjfél után, előtte 2 durva berúgás. Utána exemmel zsinórban 5x, sőt, 6. is, de akkor már elköltöztem tőle, ám mindketten magányosak voltunk, és újra mehettem hozzá. Tavaly már ezt sem kérdeztem meg tőle, igaz, akkor még nem is volt oltás + kijárási tilalom volt. Ebből következően mivel tavaly nem volt, hát idén sem erőltettem már semmit. Összességében nagyon kevés jó szilveszterem volt, bár inkább attól függött, hogy gyakran voltam antiszociális, vagy egyes bulikra csak azért mentem, hogy ne egyedül kelljen lennem.

2021. dec. 31. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok magányos, sőt, mostanában kicsit sok is volt az emberekből, nem volt kedvem senkivel közösen szilveszterezni, nyugodtan megfőztem a lencsefőzeléket, virslit, kidobáltam még a maradék szemetet, vigyázok a kutyámra, a papagájaimra, és remélem, semmi nem gyullad ki a lakótelepen, miközben látom, hogy erkélyről tűzijátékoznak, meg parkolóból a házak felé... Napközben meg kirándultam egy jót.
2022. jan. 1. 00:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is.

Osztályból lévő fiúk mindenkit elhivtak szinte rajtam kívül, tudtommal a legjobb barátom szervezte. Csalódott vagyok, mérges, és szomorú, magányos.

2022. jan. 1. 00:44
 16/16 anonim válasza:
11: az semmi, nekem ismerőseim sincsenek, akik meghívhattak volna. Faterom küldött egy sms-t hogy búék és ennyi.
2022. jan. 1. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!