Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Emberek szilveszterkor miért...

Emberek szilveszterkor miért nem otthon vannak???????

Figyelt kérdés
Idegesít, hogy ordibálnak robangatnak a ház előtt.

2021. dec. 30. 05:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szilveszter-ujev__11..

https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szilveszter-ujev__11..

Meddig jönnek még kérdések?

Amúgy szerencsére semmit nem tehetsz. Nem hiszem el, hogy nem bírsz ki az évben 1-2 napot (pl.: szilvesztert/újéves, Szent Iván éjszakáját vagy augusztus 20-át). Zárd be az ajtókat, ablakokat és nem is hallatszik be, meg van oldva. Egyéni szociális probléma, amit magad meg is tudsz oldani. Ezért nincs jogod más szórakozását elvenni. Bulizz egyet te is! Ez akkor is érvényes, ha nem troll vagy és akkor is, ha az. Kár az időért. Mindjárt vége 2021-nek, kevesebb, mint másfél nap van hátra.

2021. dec. 30. 18:40
 12/22 A kérdező kommentje:
Ezeket nem én írtam!!!!!
2021. dec. 30. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:
38%

Egyetértek a kérdezővel

Dec 31 szilveszter névnapja december utolsó napja semmivel sem különbb mint más napok

És akkor minket mondanak el minden antiszoc stb-nek

Áruljátok már el hogy miért jobb az ha a mínuszban egy szabadtéri utcabálon a hülye részeg haverokkal lerészegedtrk mintha mi itthon a meleg szobában nézzük a tv-t és esszük a finomságokat

2021. dec. 30. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
És titeket miért zavar ha valaki kint van az utcabálon? Maradj otthon, nézd a 30 éves filmeket és gubózz be! Ennyi! Ha valakinek így jó, tegye! Mások sem akarják rátok erőltetni hogy menjetek ki a mínuszokba bulizni. Legyünk már egy kicsit elfogadóbb és megértőbb egymással szemben és ne erőltessük senkire a saját gondolataink, meglátásaink.
2021. dec. 31. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mikor jut el az agyatokig, hogy petárda már 10+ éve nincs és illegális itthon?
2021. dec. 31. 12:06
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
De szerencsére ugyanúgy beszerezhető :D
2021. dec. 31. 14:36
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Akkor sem annyira jellemző, max aki külföldről behozza valahogy. Úgy beszélnek róla mintha csak az lenne.
2021. dec. 31. 16:52
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Ahhoz se kell nagy tudomány, mármint a behozatalához.
2021. dec. 31. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:
68%
Értem, de mégse annyira gyakori, mert mégis illegális. A környékemen Kispesten tűzijáték a jellemző pl.
2021. dec. 31. 19:34
 20/22 anonim ***** válasza:
89%
Én itthon vagyok.
2021. dec. 31. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!