Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit csináljak ezzel a tűzijáté...

Mit csináljak ezzel a tűzijátékal?

Figyelt kérdés
Ma voltam tűzijátékot venni, vettem telepeket, sikolyt és szereztem pár nagy rakétacsomagot (mixer, bolero, funny munkys) római gyertyát meg ilyen Sz*ar vulkánt stb. De észrevettem, hogy az egyik telepen hibás. Mit csináljak vele?

2021. dec. 29. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Öntsrá benzint gyújtsd meg
2021. dec. 29. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban? Mi a hibája?
2021. dec. 29. 23:33
 3/6 anonim válasza:
100%
Nagyon veszélyes javítgatni, és nem is valószínű hogy sikerülne. Tehát egyátalán nem javaslom hogy barkácsolj! Ilyenkor szabály szerint vidd vissza oda ahol vetted. Egyébként miből állapítottad meg hogy szerinted hibás? (Ha a fólia szakadt be a tetején az nem számít hibának)
2021. dec. 30. 00:18
 4/6 A kérdező kommentje:
A gyújtózsinór ki van lazulvs, csak egy külső burkolat fogja oda, pedig a többinél ez nem így van
2021. dec. 30. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ma meg holnap még nyitva vannak az árusok, esetleg próbáld kicseréltetni ahol vetted (bár szerintem bizonyítani kellene hogy eleve ilyen volt és nem te piszkáltad azért lett ilyen). Bár egy próbát talán megér.

Ha nem jött ki teljesen, csak laza akkor még elműködik...nálam egyszer volt ilyen eset hogy kilazult, de az rendesen elműködött mikor meggyújtottuk.

Ha biztosra akarsz menni, inkább vidd majd vissza év elején oda ahol vetted.

2021. dec. 30. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. dec. 30. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!