Minek lőnek az emberek tűzijátékot???
Figyelt kérdés
Idegesít minden évben, hogy êjszaka durogtatnak. Nem, hogy aludnának.2021. dec. 29. 15:38
11/50 anonim válasza:
Minket meg az ilyen életunt nyomorultak "idegesítenek", akiknek az a legjobb napi programjuk hogy este 8-kor alszanak és a szokásos szappanoperájukat nézik, és azokat csesztetik akik szilveszterkor szórakozni próbálnak :D
Ezt az időszakot igazán ki lehet bírni egy évben.
Bocs, hogy más szórakozni mer és nem lábujjhegyen settenkedik kint az utcán mert őméltósága este 8-kor aludni akar.
Levegőt még azért vehetünk? :D
12/50 anonim válasza:
Nem értem hogy miért nem lehet kijelölt helyeken a falutól várostól messzebb ezeket elrobbantani. Mondjuk egy nagyobb beton platzon.
13/50 A kérdező kommentje:
Ja. De ezek 20 kor nem alszanak vagy tévéznek hanem durogtatnak
2021. dec. 29. 19:41
14/50 anonim válasza:
#12 a lakótelep pont egy nagy betonplaccc.
15/50 A kérdező kommentje:
De az lakótelep. Az emberek 20 után frizbi szilvesztert akarnak nêzni nem durogtatást halgatni
2021. dec. 29. 19:43
16/50 anonim válasza:
A lakótelepen azé nemjó mert az állatok megvesznek.
17/50 A kérdező kommentje:
És most az előbb lőttek fel.
2021. dec. 29. 20:51
18/50 anonim válasza:
Mi a fszom az a frizbi szilveszter, valami retek tv musor? Az embereknek vannak barataik, akikkel ilyenkor jol erzik magukat.
19/50 anonim válasza:
Szerintem menjetek a focipályára ott gyútsatok csillagszorót meg tortagyergyát.
20/50 anonim válasza:
Nem tudom, de tavaly közvetlen a ház előtt durrogtatott valaki és nem vagyok sírós, de ijedtemben elsírtam magam.
(lehet a terhesség is közre játszott, de úgy főleg nem esett jól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!