Szórakozóhelyen kötelező lesz vajon a maszk 31-én?
Figyelt kérdés
Furcsállom, hogy szabadtéren nem lehet csoportosulni, de ahogy láttam az egyik szórakozóhely ahová mennénk tart bulit, sőt csak védettségi igazolványt ír elő, maszkot nem.
A szabályzás van elcseszve hogy nem következetes vagy a szórakozóhely lépi át a szabályokat?
2021. dec. 28. 18:02
1/10 anonim válasza:
A maszk zárt helyen kötelező (nem?) szóval fölösleges ezt külön kiírniuk. Gondolom.
2/10 A kérdező kommentje:
En is igy tudom, koszi akkor talan ezzel kell számoljak
2021. dec. 28. 19:32
3/10 anonim válasza:
A jogszabály szerint a szórakozóhelyekre nem kell.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi nem találtam sajnos erről infot. De ez hogy logikus h szabadteren meg tiltjak a gyulekezest is?
2021. dec. 29. 18:26
5/10 anonim válasza:
Mikor szigorítás volt, a rendeletben megtalalálhatóak a kivételek.
Nem kell.
6/10 anonim válasza:
Ha a szórakozóhelyen kötelező lenne, szerinted ki akarna odamenni? Így is sokszor meg lehet fulladni, olyan tömeg van, fullasztó meleg, maszkban egy ilyen helyen egy fél óra után ájulsz el.
7/10 A kérdező kommentje:
En csak akkor mennék ha maszk kötelező lenne például, mert akkor nem kéne szégyelljem hogy csúnya vagyok.
2021. dec. 30. 19:54
9/10 anonim válasza:
Kérdező, biztosra veszem, hogy nem vagy csúnya, és emiatt nem kell eltakarnod az arcod :) Ha viszont így érzed magad biztonságban, az a saját dolgod.
10/10 A kérdező kommentje:
De az vagyok xD nekem a maszk egy áldás
2021. dec. 31. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!