Mit szóltok ahhoz, hogy kb. egész Nyugat-Európában elmaradnak a szilveszteri rendezvények és kezdődik elölről a maradj otthon?
Van eszük.
MINDENHOL aggódnak, csak mi vagyunk hallhatatlanok. Nem furcsa?
Amúgy EZ még nem érdekel, mert nem kötelező. A kutya miatt remélem, nem lesz túl sok durrogtatás (természetesen benn lesz a házban, de itt is retteg szegény)
Viszont tavaszig szívesebben dolgoznék itthonról. El tudnám látni itthonról a munkám, de a főnököm nem fogja hagyni.
Igazából már kicsit belefásultam ebbe.
Ha van korlátozás, akkor az a baj, ha nincs akkor meg az.
Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem felelősség teljesen viselkedni, nem megnyalni a wc ülőkét, de azért élni, dolgozni is. Az más kérdés, hogy nem csak rajtam múlik, ha van 10 hülye aki terjeszti ezt a sz@rt, én lehetek óvatos, semmit nem fog érni.
Nekünk is ez lesz az utolsó.
A FIDESZ megnyeri a választásokat, aztán még szellőztetni is tilos lesz.
Jó lenne ha itt is elmaradna.
Nem kéne kamu indokokat kitalálnom a meghívások elutasítására és ha kijárási tilalom lenne anyám se zavarhatna ki, hogy éljek társasági életet ne a filmek előtt döglődjek egész nap címszó alatt
Érthető a 9-es és az 1-es vélemény is.
8: csak a Főnök fújhatja le, nem fogja mert a vendéglátóipari szektor sok bevételt vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!