Párok, akik nem külön élnek, hogy toltika szilvesztert idén?
Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, páromhoz mindenképp el fogok menni, ott töltjük idena szilvesztert, természetesen otthon. Csakhogy idén az ő szülei sem mennek sehova, tippek, hogy hogyan lehetne mégis megmenteni az estét, hogy mégiscsak legyen valami szilveszter hangulat? :D2020. dec. 19. 18:33
1/9 A kérdező kommentje:
*töltik a...
*idén a...
2020. dec. 19. 18:34
2/9 anonim válasza:
Mi együtt élünk, de mégis külön töltjük a szilvesztert és az újévet. Én inkább átdolgozom magam az új évbe 🙃🙂
3/9 A kérdező kommentje:
Hát, mi nem dolgozunk aznap, úgyhogy a kérdés azokra vonatkozik, akik együtt fogják tölteni 😅. Igazából program ötleteket várok, hátha megjön az ihlet.
2020. dec. 19. 18:45
4/9 anonim válasza:
Társasozzatok, borozzatok, hívjatok át 2-3 barátot, aludjatok, nézzetek valami undorítóan romantikus filmet... 😄
5/9 anonim válasza:
Vegyetek egy ilyet..
Közben borozgassatok, csináljatok valami falatkákat. Mondjuk sajt tálat. Mi imádjuk. Szőlővel, almával és borral szoktam tálalni🤤
6/9 anonim válasza:
Mi társasozunk, pezsgőzünk és halálra esszük magunkat, meg zenét hallgatunk, a további része nem publikus. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyunk borosak, bár én gondoltam rá, hogy összedobhatnánk otthon mi magunk néhány koktélt, az is jó szerintem:D jókat nevettem a válaszokon, a társas is jól hangzik, kár, hogy a szülők is a "nyakunkon" lesznek :D valószínűleg egy sima hétköznaphoz fog hasonlítani ez az este idén, film, koktélok, pezsgő stb.
Köszi a válaszokat, de jöhet még :)
2020. dec. 19. 21:29
8/9 anonim válasza:
Nem külön élnek? Tehát együtt? Vagy most mi a kérdés?
9/9 A kérdező kommentje:
Valóban félreérthetően írtam :D szóval azokra vonatkozik a kérdésem, akik a szülőkkel még együtt élnek (erre vonatkozott, hogy nem külön élnek), ergo nem laknak együtt a párjukkal.
2020. dec. 20. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!