Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogyan mondjam,hogy ne jöjjön...

Hogyan mondjam,hogy ne jöjjön el a buliba?

Figyelt kérdés

Lesz wgy nagy házibuli szilveszterkor egy társasággal,ahova most már 4.alkalommal megyek. Max 15 fő mehet,mert nem túl nagy lakás. Beígértem egy barátnőmnek,hogy ő is jöhet, de akkor még nem tudtam a 15 fős limitről.

Így is 21en vagyunk,mondta a szervező,hogy 15re le kéne csökkenteni a létszámot,mert nem hívhat több embert,szóval a nem baráti társaság tagjai, a pluszban hívott embereket odfolni kellene.

Most higy mondjam meg a barátnőmnek,hogy mégse jöhet?? Garantált a sértődés szerintem ezek után,nem?:( de nem tehetek róla ugye,nem én vagyok a szervező,kihagyni meg nem akarom, mert imádom ezeket az enbereket,a szilvesztert,ez már egy hagyomány velük.

23L

2021. dec. 22. 15:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miért én vagyok a hibás?:)
2021. dec. 24. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Néha le kell mondani a saját örömünkről, hogy valaki mást boldoggá tegyünk
2021. dec. 24. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

7-es válaszoló vagyok ismét.

Én szerveznék neki előszilveszteri- vagy utószilveszteri bulit.

Én sem tudok "ugrásra készen" állni minden esetben azonnal mások kívánságára. Képzelheted, milyen fura karácsonyom van...

Újabban pótanyuka szerepet kell(ene) vállalnom egy magányossá lett férfi ismerősöm fiacskája részére.

2021. dec. 24. 12:56
 14/15 anonim válasza:
Hát elég szarul esne ha utolsó pillanatban lemondaná valaki a szilveszteri programot amire a másik fél amúgy ugyan úgy megy. Beszélj a szervezővel a szituról, vagy csináljatok egy kisebb közös bulit
2021. dec. 26. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,már az elején előzetesen,hogy egyáltalán nem biztos,hogy tud jönni,mert tudtam,hogy sokan vagyunk.
2021. dec. 26. 19:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!