Hogyan mondjam,hogy ne jöjjön el a buliba?
Lesz wgy nagy házibuli szilveszterkor egy társasággal,ahova most már 4.alkalommal megyek. Max 15 fő mehet,mert nem túl nagy lakás. Beígértem egy barátnőmnek,hogy ő is jöhet, de akkor még nem tudtam a 15 fős limitről.
Így is 21en vagyunk,mondta a szervező,hogy 15re le kéne csökkenteni a létszámot,mert nem hívhat több embert,szóval a nem baráti társaság tagjai, a pluszban hívott embereket odfolni kellene.
Most higy mondjam meg a barátnőmnek,hogy mégse jöhet?? Garantált a sértődés szerintem ezek után,nem?:( de nem tehetek róla ugye,nem én vagyok a szervező,kihagyni meg nem akarom, mert imádom ezeket az enbereket,a szilvesztert,ez már egy hagyomány velük.
23L
Előszilvesztert vagy utószilvesztert szervezzél valahova a barátnőddel együtt! Szerintem előbb-utóbb meg fogja érteni, hogy így alakult valamiért.
Én hasonlóképpen voltam még anno 23 évesen, 1997. szilveszterének estéjén. Mindenáron valamilyen "nagy, szuper" dolgot vártam...
Szakított a barátjával 5 év után és eddig mindig vele ment szilvesztereznj...
Most ugye nincs a barátja,ezért akar ebbe a buliba jönni,ahol amúgy senkit se ismer,csak ugye nincs hova máshova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!