Ki hogyan ünnepli a Szilvesztert, mivel teszitek színessé, miket isztok, esztek?
Figyelt kérdés
Az idei szilveszterre házibulit szervezek. Kajának pl. lesz retro szendvics. Pia: sör, bor, pezsgő, vodka stb. Ki mit készít? Milyen ételeket esztek? Mit szoktatok csinálni?2021. dec. 6. 20:36
1/4 anonim válasza:
reméljük idén nyitva maradhatnak a swinger bárok és összehozhatunk egy nagy durranást ;)
2/4 anonim válasza:
Én itthon leszek (ahogy eddig mindig) és keresek majd valami streamet,amit nézhetek. Közben lesz francia saláta, kukorica saláta, krumpli saláta sonkatekercssel, fasirttal. Veszek chipseket, valami különlegesebb sört, üdítőt és ezekkel elleszek. Éjfélkor koccintunk a családtagokkal és utána valamikor alvás.
3/4 anonim válasza:
Én lencselevest eszek,utána lencsefőzeléket virslivel és alma ízű kölyökpezsgőt iszok,mindezt egyedül.Pontosabban a 4 kiskutyám és 9 kiscicám is itt lesz velem,akikre pedig vigyáznom kell.
4/4 anonim válasza:
Jaj, de cuki válasz 3-as válaszoló! :)
Nekem is jól jönne egy kisebb állatkert. Csak éppen költséges lehet őket eltartani. Na mindegy, a lényeg, hogy FELTÉTEL NÉLKÜL TUDNAK SZERETNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!