A jelen állás szerint (igen, már most elkezdtünk szervezkedni), délutánig az egyik baráti társaságommal leszek, akikkel színházba megyünk, majd estére átmegyek egy másik baráti társasághoz, ahol házibuli lesz (itt már a párom is velem lesz), majd éjfélkor felhívom a szüleimet, ahogy az már hagyomány.
Más színházban láttam már a darabot, nekem nagyon tetszett, remélem eljutsz rá!
Nem tudom. November van, tegnap volt halottak napja, még nem tartok ott. Nem vagyok én multi, hogy el legyen tolva a naptáram félévekkel...
Egyébként így a messzeségben, azt tervezem, hogy délelőtt és délután díszítünk, elmegyek majd a hálaadási misére, a család református ága értelemszerűen istentiszteletre, aztán 19 előtt kicsivel el kezdünk készülődni és 19-kor kezdődik az óévbúcsúztató és újévváró esemény, családdal, esetleg barátokkal, TV-t nézünk, közösen vacsorázunk, aztán egy kicsi buli, majd írunk még a család nagy részének, aki az ország túlsó felén él, majd éjfélkor koccintunk, meghallgatjuk a himnuszt, tűzijátékozunk, dudálunk, felhívjuk az ismerősöket. Aztán buli és mindenki megpróbál minél tovább fent maradni (tavaly kb. 7-ig fent voltam). Aztán egy kicsi alvás és újévkor folytatjuk az ünneplést, de az már meghittebb és kevésbé "bulis".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!