Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy 21 éves létemre semmit sem csinálok szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 20:15
11/14 anonim válasza:
Szerintem a jelenlegi helyzetben nagyon sokan vannak így :D
12/14 anonim válasza:
Hát valamit csak csinálsz!Még van másfél órád,csinálj valami mást,vagy esetleg több dolgot egyszerre.
13/14 anonim válasza:
Én is mindig itthon vagyok egyedül ilyenkor, nem csak most a covid miatt. Bulizni nem szeretek, soha nem is szoktam járni, szilveszterkor sem teszek kivételt. Alkoholt sem iszom, mert nem szeretem az ízét. Amióta anyukám megismerkedett a párjával, aki szeret mindent megünnepelni, ők sem szoktak itthon lenni, mert azért valahol, valahogyan mégis ünnepelnek egy kicsit. Barátaim nekem sem nagyon vannak, aki van, az pedig szórakozóhelyen szokott lenni szilveszterkor a többi barátjával.
14/14 anonim válasza:
22 vagyok
Nagy szilveszteri bulim volt, hogy gumicukrot toltam csokival, miközben kajás videókat néztem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!