Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy 21 éves létemre semmit sem csinálok szilveszterkor?
Mi számít valaminek? :D
Én itt lógok, tanulok, később megnézek egy filmet és csók. :)
Nem vagyok egy nagy bulizós, a szórakozóhelyeket nem is szeretem, de az jó lenne azért, hogy egy pár baráttal együtt lenni enni-inni, beszélgetni, társasozni stb.
Csak az a baj, hogy nincsenek barátaim :(
35 éves vagyok, itthon vagyunk.
Kislányom szülinapja ma van, azt ünnepeltük, hangulatom sem lett volna most bulizni.
Nem épp egy f#sz# év volt.
Kérdezem én 🍾 , hogy férfi vagy nő vagy ?
Egyébként nincs semmi diszkó, szórakozó hely.. Ennyit tudhatnál plusz nem lenne szabad 8 után kimenni..
Ettől függetlenül nyilván nem csak te vagy így hanem több száz illetve ezer ember.. Emiatt ne aggódj!
Én 36 éves vagyok, évek óta az első szilveszteremet töltöm itthon. És komolyan nagyon élvezem, megnéztem pár korábban elmentett netes videót, adminisztrálgattam a cégemben, és ittam közben pár mentes sört.
Mostantól éjfélig videózok, éjfélkor megiszom egy különleges 0,33-mas kézműves sört, aztán szevasz, komolyan jóleső érzése lesz reggel 8-9 körül felkelni. :)
Nem, nem csak te vagy így.
Én pl. társasozni, vagy filmet nézni szeretnék, de hiába van saját családom, nincs kivel, na megyek beírom ezt még pár kérdéshez. :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!