Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Érdekelne, hogy idén szilveszt...

Érdekelne, hogy idén szilveszterkor mi a helyzet a pirotechnikai eszközökkel?

Figyelt kérdés

A 2. kategóriát egész évben lehetne használni tudomásom szerint, de a Magyar Közlöny megfogalmazása szerint idén nem. Legalábbis én így értelmezem. Viszont láttam olyan cikket, ami szerint magánterületen lehet, csak közterületen nem.

Ha tilos lesz a használata mindenhol, akkor mikortól vonatkozik és meddig?

Nem kérek véleményt a kérdésemhez. A 3. kategória szabályozását értem.

Köszönöm, ha hasznos választ adsz!

#tűzijáték #pirotechnika #2020 #Magyar Közlöny #Pirotechnikai eszköz #2020 tűzijáték
2020. dec. 17. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csak hogy tehessek még fel hülye kérdéseket... Na nem ám, csak azért érthetetlen ez nekem...

[link]

[link]

Vélemény?

2020. dec. 21. 08:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Az első cikk még akkor születet amikor a degenerált magyar médiánk, hű kiváló munkatársai akik nem tudnak olvasni, nem tudnak értelmezni egy határozatot lehozták, hogy mindenhol tilos lesz a tűzijáték. A telex frissített cikke az végre a valóságot mondja, mondjuk beletelt egy kis időbe míg javítottak, de nem baj. Az a lényeg ott van a telex cikkben, hogy magánterületen szabad.
2020. dec. 21. 10:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

Néha nehéz elhinni, ha nem én vagyok a hülye. :D

2020. dec. 22. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!