Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Miért nem bírnak ki egy évet...

Miért nem bírnak ki egy évet buli nélkül a fiatalok?

Figyelt kérdés
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy bántsak valakit. Csupán rengeteg olyan fiatallal találkozok, aki a vírus ellenére tervezi, hogy bulizni fog idén is. Ezt az egy évet buli nélkül nem bírjátok ki?
2020. dec. 13. 19:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Egyébként ...

... Szia kérdező ! :)

Én a vírus előtt nagyon kis életvidám leányzó voltam. Szerettem élni. Szerettem az életemet. Most is szeretem, de akkor maga volt a mennyország. Volt munkám, megvolt mindenem, szórakozni jártam minden hétvégén, élveztem az 1x élünk idézetet ...

Aztán jött a vírus , vele a karantén , nem tudtam menni sehova , barátokkal nem tudtam találkozni, magamba fordultam, elveszettnek éreztem magam.. Most is, de mostmár tudom, hogy nem lesz ez örökké így .. ezzel nyugtatom magam. Ergo a kérdésedre a válasz, mert volt egy bizonyos életük, amit egy random jött vírus elvett...

2020. dec. 16. 01:38
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Én viszont akkor érzem jól magam, ha nincs meg a nyomás, hogy márpedig menjek bulizni, mert egyszer vagyok fiatal. Én szeretek otthon ülni, videójátékozni meg olvasni, és végre békén hagynak, te tudom, hogy egyedül maradok a véleményemmel.

És idén sokkal jobban érzem magam, mert nem "kellett" bulikba járkálnom, csak, mert a csoporttársaim úgy gondolják, hogy az a szórakozás, és nekem is menni kell, hogy "jaj, ne legyek már egyedül az albétletben!"

2020. dec. 16. 12:51
 13/16 anonim válasza:
100%
Buliznod akkor sem kell járnod, ha más úgy akarja . Ne más életét éld ! :) Legyen úgy, ahogy neked jó !
2020. dec. 16. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Lélekben nagyon is nyugger vagy,te kis savanyúkáposzta😅😂
2020. dec. 17. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ugye megvan, hogy EGÉSZ NYÁRON lehetett bulizni, tengerezni, senki le se tojta a vírust - tisztelet a kivételnek? Mennyivel másabb most? Ja, mert minden országban visszavezették a korlátozásokat. Nyáron IS volt cov-19, mégis rengetegen éltek a nagyvilágba.
2020. dec. 18. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért mert rohan az idő. A fiatalok nem lesznek mindig fiatalok és szerintem inkább most bulizzak ki magukat, mint 30-40 évesen amikor már komoly döntéseket kell hozni. Persze az idősebbeknek könnyű hisz nem volt lekorlátozva az életük, de ez már más idő. És a sok 30-40+os meg csak röhög rajtuk. Hisz ha nekik szar, akkor mindenki másnak is szar legyen.
2020. dec. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!