Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szilveszter estéjén lehet...

Szilveszter estéjén lehet magyarországon tüzijátékot lőni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 20:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
29%
Tegnap este tudtam meg hogy meghosszabbították a kijárási tilalmat szóval nem lesz mikor és honnan fellőni. Bár kertes házból talán fel lehet lőni vagy este 18:00 és 20:00 között abban a két órában. Esetleg hajnali 5:00 után 6:00 -ig abban az egy órában.
2020. dec. 8. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

#11 Szerinted a nagy durrogtatókat ez mennyire érdekli?

Hidd el, találnak helyet és alkalmat a fellövésre éjfélkor is, ráadásul sokan a 18 órás engedményt is telibe szarják.

Szerintem 15 órától már a petárdák kezdenek sülni, majd mint minden évben, idén is lesz olyan marha, aki fényes nappal gyújtsa fel a tűzijátékot.

Van egy ismerősöm ők 8-an lesznek, azt tervezik, hogy 3-tól 8-ig az utcán fognak sörözgetni, petárdázgatni, utána kertben folytatódik a buli reggelig. Ráadásul a házigazdának az apja pirotechnikus és állítólag IV. fokozatú telep is tűzharcra készen fog állni. Hívtak volna engem is, onnan tudom de nekem nincs kedvem másnaposan egy több százezer forintos csekkre ébredni a bíróság ajtaja előtt.

Ebből kiindulva nem számítok csendesebb szilveszterre, sőt...

2020. dec. 8. 10:10
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

A 18 órás engedély még mindig tévhit!!

Idézek a #6 válaszolótól:

"Abszolút hülyeség hogy vissza kell vinni és nem csak 28-31 között lehet vásárolni. Vannak kategóriák amik egész évben vásárolhatóak és engedély nélkül bármikor felhasználhatóak kül vagy magánterületen.

Ilyen az F1, F2, P1, T1 kategória.

F3 használható fel csak December 31 én esta 6 tól reggel 6 ig és kell elméletileg visszavinni. És vásárolható szintén elméletileg 28-31 között."

Tehát a "nagyméretű" telepeket kivéve bármikor fellőhetjük!

2020. dec. 8. 20:42
 14/17 anonim válasza:
0%
Remélem nem.
2020. dec. 11. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:

"Remélem nem"

Remélem a te kutyád úgy elmegy 31. Éjjel hogy sosem látod többet ;)

2020. dec. 11. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Idén nem szabad használni és nem is fogják árusítani.
2020. dec. 11. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:

A használat nincs megtiltva, csak az árusítás!

Szóval a "tavalyról megmaradtak" felhasználhatóak :)

2020. dec. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!