Miert nem szeretik a kutyak a tuzijatekot?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 18:34
11/12 anonim válasza:
Kedves 4. Lőttek a fülem mellett ak47-es gépkarabéllyal, semmi bajom nem lett..
12/12 Fa_ember16 válasza:
Mivel a kutyanak szar hogy 3szor hangosabb neki a petárda vagy a nagy tüzijáték. Nekem is van kutyám,de mégsem sza..m magam össze amikor valaki petárdázik. Persze nem a kutyam mellé dobom a petárdát mert akkora egy fa.. se vagyok. Aki viszont eldobná nekem a kutyám mellé a petárdát,azt a sörétesemmel kergetném a ku..va annyába. Persze,az en kutyam se szereti a nagy durranásokat,de azt a pár órát egy evben kibirja,és nem lessz tölle semmi baja. Ja,és attol még hogy van kutyám,attol még én is szoktam petárdázni,és felőlem lehet mondani hogy nyomoruljak meg meg minden,de én legalább nem felelőtlenül banok a a petárdával,mivel volt már olyan hogy még úgy is hogy óvatos voltam,gyorsabban sült el,és épp ezért jobb a süti(tüzijáték)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!